Valódi 3D szempilla!

A RENOKIN Lash Lash termék választásával a lehető legtermészetesebb módon érhetjük el, hogy megvalósuljon álmunk: a 3D szempilla.

A hajápolásban, a hajhullás csökkentésében és a hajnövesztésben már bizonyított RENOKIN korábbi eredményeit és tapasztalatait most a 3D szempilla megvalósításában kamatoztatja. A Lash Lash legfőbb erénye a természetes, biomimetikus alapanyag. A szérumot a szempilla gyökeréhez kell eljuttatni, ami behatol a bőrfelszín alá, és serkenti a növekedést. Tehát semmiféle beültetésről, ragasztott mesterséges anyagokról, dúsító festékekről és trükkökről nincs szó. Egyszerűen a saját eredeti szempillánk erősödik és nő meg olyan mértékben, hogy joggal mondhatjuk rá: valódi 3D szempilla.

Lehet bármilyen töredezett, a sok festéstől kikopott, gyér és fakó pillánk, a szérum kúraszerű használatával a 3D szempilla számunkra is elérhető. A biomimetikus peptideknek köszönhetően a szálak megerősödnek, hosszabbak lesznek, fényessé, csillogóvá válnak, így valódi 3D szempilla emeli ki szemünk szépségét. A szérum használatának semmiféle hátránya nincs. Bátran használhatják azok is, akik a hagyományos festékekre, ragasztókra allergiásak. A valódi 3D szempilla nem maszatolódik el, nem törik le, nem kényelmetlen, nem okoz fájdalmat. A szemüveget vagy kontaktlencsét viselőknek sem kell kényelmetlenségtől tartaniuk. A Lash Lash segítségével megnövesztett saját 3D szempilla tartós, állja a sminket, a vizet, izzadságot, de még a könnyeket is. És még jobban teljesíti a pillák feladatát, hogy megvédjék a szemet a portól, a levegőben lebegő szennyeződésektől.

Olvasson tovább és tudjon meg többet a természetes szempillanövesztő hatásairól és arról, hogy mikor ajánljuk és mik a Renokin Lashlash előnyei.

A Lash Lash rendszeres alkalmazásával 16 hét múlva igazi 3D szempilla díszíti és óvja szemünket, de már egy-két hét elteltével lényeges változásokat figyelhetünk meg. A szérum egy tollszerű eszközben található, használata rendkívül egyszerű. Minden este elalvás előtt a megtisztított szemhéjra kell kenni, a pillák gyökerénél, egy vonalban. A 3D szempilla eléréséhez hagyjuk a szérumot egész éjszaka a szemhéjunkon.

Az igazi 3D szempilla legfőbb erénye a természetessége, hiszen nem valamilyen műpillát helyezünk eredeti pilláinkra, hanem saját erős, fényes és hosszú 3D szempilla keretezi szemünket. Sohasem ér bennünket baleset, nem mosódik el, nem esik le véletlenül, nem kell az eltávolításukkal bajlódni, és reggel is ugyanolyan szép, mint amilyen előző este volt. Nemhogy nem károsítja eredeti pilláinkat, de belőlük lesz dús és csábító 3D szempilla. Teljesen mindegy, hogy eredendően ritka és rövid pilláink nőttek, vagy valamilyen kezelés során töredezett le, esetleg hullott ki – a RENOKIN Lash Lash használatával mindenki számára elérhető a 3D szempilla.

1 Building a Better Eyelash Szerző: WebMD By Liesa Goins Megjelent: 2012. 10. 8  http://www.webmd.com/healthy-beauty/features/eyelash-length-growth-extensions

2 Lashing Out: Make Your Eyelashes Grow Szerző: WebMD Megjelent: 2012.02.03  http://www.webmd.com/healthy-beauty/features/lashing-out

3 Szempillanövesztő gyógyszert lehet kapni Szerző: HáziPatika Megjelent: 2009.01.05   http://www.hazipatika.com/eletmod/tudomanyos_borapolas/cikkek/szempillanoveszto_gyogyszert_lehet_kapni/20090105141001

További cikkek

Szempillanövesztő - természetesen
Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy az igazán szép szempilla szebbé teszi szemünket, igézőbbé tekintetünket. De mitől lehet szebb a szempilla? Mi a leghatásosabb szempillanövesztő módszer? Amiót...

Renokin lashlash
Hogyan növeszthetünk saját 3D hatású szempillákat? A Renokin termékek már ismertek arról, hogy nagy hatásfokukkal serkentik a haj növekedését. Legújabb fejlesztése a Renokin lashlash szempillanöveszt...

Kapcsolódó termékeink:

Renokin Haj Revitalizáló Program

A Renokin Haj Revitalizáló Program dúsítja, selymesebbé és fényesebbé teszi a hajat, aktív alkotórészeivel hatékonyan megelőzi a hajhullást, és új haj növekedését segíti elő mellékhatások nélkül.

Renokin lashlash

A Renokin Lash Lash szempillanövesztő folyadék (5 ml) segítségével nincs többé szükség műszempillára. Igéző tekintet természetesen, lépésről lépésre.


KEZDJEN BELE A HAJNÖVESZTÉSBE!

Ügyfélszolgálat

Megrendelésével kapcsolatban forduljon ügyintézőnkhöz: (06) 1 999 6211
ugyfelszolgalat@renokin.eu
8.00-16.30 óra között


Szaktanácsadás:

Dr. Apostol Éva
Kérdéseit a drapostol.eva@gmail.com
e-mail címen teheti fel szakemberünknek, aki 48 órán belül válaszol Önnek


 • Kik használják!

  ... Ezt a blogot inkabb a lanyok figyelmebe ajanlom.
  Muszempilla, soros, tincses, 3D 4D 20D 󾌴 Ismeros szavak? 󾰀 Igen, en is...

 • Klinikailag tesztelve részletek itt

  MegrendelemKlikk ide

  Természetes összetevőket tartalmaz

  Kiszállítás 24 órán belül