Szempillanövesztő – természetesen

Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy az igazán szép szempilla szebbé teszi szemünket, igézőbbé tekintetünket. De mitől lehet szebb a szempilla? Mi a leghatásosabb szempillanövesztő módszer?

Amióta tükör létezik a világon, azóta létezik a szépségipar is. A nők pedig a legelképesztőbb kezeléseknek vetik alá magukat, hogy szebbek legyenek. Mert olyan nő nem létezik, aki elégedett lenne a külsejével, ne akarna valamiből kisebbet vagy nagyobbat, egyenesebbet vagy íveltebbet, dúsabbat vagy ritkábbat. Így van ez a szempillával is: ha lehet, akkor dúsabb, sötétebb, jobban kunkorodó és elsősorban hosszabb legyen, s a szempillanövesztő hatás érdekében bármit bevetnek.

Ezer egyszerűbb szempillanövesztő, szerteágazó műszempilla vagy a tetoválás létezik. Az biztos, hogy az egészséges szempilla nemcsak a szépséget fokozza, de védi szemünket a portól, izzadságtól, bármilyen külső szennyezéstől. Amikor mesterségesen növelésre és dúsításra törekszünk, nem árt azt szem előtt tartani, hogy a szempilla az eredeti funkciójának is megfeleljen. Nehogy többet ártsunk szemünknek, mint amennyit használunk szépségünknek!

Bármilyen szempillanövesztő és dúsító szert használunk, fontos, hogy a szempilla természetes maradjon. Állja a vizet, könnyet, izzadságot. Ne maszatolódjon, ne mosódjon el és ne váltson ki semmilyen allergiás reakciót a szempillanövelő termék. A szempilla ne legyen kényelmetlen, nehéz, bírja a sminket és a szemüveget, és ne károsítsa a meglévő eredeti szempilla szálait. Ellenben legyen ragyogó és igéző!

Létezik egy szer, amely megfelel minden fenti kívánalomnak, ráadásul felettébb egyszerűen használható: a Lashlash szempillanövesztő.

Olvasson tovább és tudjon meg többet a Renokin lashlash szempillanövesztő klinikai eredményeiről vagy arról, hogyan érhetjük el a valódi 3D szempilla hatást.

A hajnövesztő programjáról ismert Renokin biomimetikus alapanyagai sikeres szempillanövesztő hatásukkal segítenek a szempilla dúsításában is. A lashlash szempillanövesztő ugyanezeket az alapanyagokat tartalmazza, ezt kell egy ceruza formájú eszközzel eljuttatni a szempilla gyökeréhez. Este a sminktől és egyéb szennyeződésektől megtisztított szemhéjra kell egy csíkban felvinni a szempillanövesztő szert. Hagyjuk rajta egész éjjel, hogy az kifejthesse jótékony hatását. A változás, a szempilla növekedése már egy-két hónap múlva jól érzékelhető.

A gyártó lashlash szempillanövesztő termékét azoknak ajánlja, akiknek fontos a természetes szempilla, és az eredeti szempilla megóvása a károsító vegyi anyagoktól. Továbbá azoknak, akiknek sok gondot okoz a töredezett, ritka, rövid és fénytelen szempilla. A lashlash szempillanövesztő nem utolsósorban azok számára is megoldást kínál, akik allergiásak a vegyi anyagokat tartalmazó szempillanövesztő és dúsító szerekre.

A lashlash szempillanövesztő 16 hetes kúraszerű alkalmazásának eredménye az erős, dús, fénylő és életteli szempilla.

Itt tekintheti meg a klinikai teszt eredményeit a szempilla növekedésére

1 Building a Better Eyelash Szerző: WebMD By Liesa Goins Megjelent: 2012. 10. 8  http://www.webmd.com/healthy-beauty/features/eyelash-length-growth-extensions

2 Lashing Out: Make Your Eyelashes Grow Szerző: WebMD Megjelent: 2012.02.03  http://www.webmd.com/healthy-beauty/features/lashing-out

3 Szempillanövesztő gyógyszert lehet kapni Szerző: HáziPatika Megjelent: 2009.01.05   http://www.hazipatika.com/eletmod/tudomanyos_borapolas/cikkek/szempillanoveszto_gyogyszert_lehet_kapni/20090105141001

További cikkek

Valódi 3D szempilla!
A RENOKIN Lash Lash termék választásával a lehető legtermészetesebb módon érhetjük el, hogy megvalósuljon álmunk: a 3D szempilla. A hajápolásban, a hajhullás csökkentésében és a hajnövesztésben már b...

Renokin lashlash
Hogyan növeszthetünk saját 3D hatású szempillákat? A Renokin termékek már ismertek arról, hogy nagy hatásfokukkal serkentik a haj növekedését. Legújabb fejlesztése a Renokin lashlash szempillanöveszt...

Kapcsolódó termékeink:

Renokin Haj Revitalizáló Program

A Renokin Haj Revitalizáló Program dúsítja, selymesebbé és fényesebbé teszi a hajat, aktív alkotórészeivel hatékonyan megelőzi a hajhullást, és új haj növekedését segíti elő mellékhatások nélkül.

Renokin lashlash

A Renokin Lash Lash szempillanövesztő folyadék (5 ml) segítségével nincs többé szükség műszempillára. Igéző tekintet természetesen, lépésről lépésre.


KEZDJEN BELE A HAJNÖVESZTÉSBE!

MegrendelemKlikk ide

Klinikailag tesztelve részletek itt

 • Kik használják!

  ... Ezt a blogot inkabb a lanyok figyelmebe ajanlom.
  Muszempilla, soros, tincses, 3D 4D 20D 󾌴 Ismeros szavak? 󾰀 Igen, en is...

 • Vélemények

  Nagyon örülök,hogy rátaláltam.

  3 hónapja használom de már az előző hetekben is hatásos volt a szer. Nagyon örülök, hogy rátaláltam az erre hajnövesztőre. A samponnak például kimondottan jó az illata. Bár nem túl olcsó, de ez a lehetőség igazán meg ér ennyit. Köszönöm!

  - Nyarsánszki Zoltán

  A hajam tartása és formázhatósága sokkal jobb, hajam dúsabb lett, és az erős zsírosodás csökkent.

  Hajam zsírosodása miatt kezdtem el használni a terméket 4 hónappal ezelőtt. A korábban naponta kellett hajat mosnom, és rengeteg terméket kipróbáltam, de egyik sem használt. A Renokin használatával most már csak 3 naponta kell hajat mosnom. A hajam tartása és formázhatósága sokkal jobb, hajam dúsabb lett, és az erős zsírosodás csökkent. Ajánlom azoknak akik évek óta szenvednek hasonló problémáktól.

  - Pál Ildikó

  Olvasson további véleményeket…

  Bőrgyógyász ajánlásával

  Dr. Apostol Éva vagyok, bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos. A Budapesti Orvostudományi Egyetemen diplomáztam, majd a szakvizsgáig a X.ker Bőrgondozóban szereztem nagy gyakorlatot. Később a Központi Honvéd Kórház bőrgyógyászati osztályán dolgoztam, ahol neves bőrgyógyászoktól megtanultam, hogy ne csak a bőrtüneteket, hanem az egész \"embert\" vizsgáljam. 20 éve folytatok magánrendelést. Nem szokásom termékeket támogatni de a Renokint használó betegeim olyan szép sikereket értek el, hogy úgy döntöttem, szívesen adom a nevem egy ilyen termékhez, mely ráadásul bizonyítottan működik. Számomra az is megyőzo volt , hogy proDERM klinika végezte a klinikai teszteket , hasonlóan mint a L’Oreal, Revlon és Henkel termékekét is. A bőrgyógyászatot nagyon nehéz, de gyönyörű szakmának tartom, ami számomra nem csak hivatás, hanem hobby is, így a legnagyobb ajándék számomra a gyógyult, elégedett páciens.
  Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal a drapostol.eva@gmail.com e-mail címen. 48 belül válaszolok Önnek.

  Ügyfélszolgálat

  Megrendelésével kapcsolatban forduljon ügyintézőnkhöz: (06) 1 999 6211
  ugyfelszolgalat@renokin.eu
  8.00-16.30 óra között


  Szaktanácsadás:

  Dr. Apostol Éva
  Kérdéseit a drapostol.eva@gmail.com
  e-mail címen teheti fel szakemberünknek, aki 48 órán belül válaszol Önnek


  100%-os pénzvisszafizetési garancia!

  Kiszállítás 24 órán belül

  Természetes összetevőket tartalmaz