Szempillanövesztő – természetesen

Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy az igazán szép szempilla szebbé teszi szemünket, igézőbbé tekintetünket. De mitől lehet szebb a szempilla? Mi a leghatásosabb szempillanövesztő módszer?

Amióta tükör létezik a világon, azóta létezik a szépségipar is. A nők pedig a legelképesztőbb kezeléseknek vetik alá magukat, hogy szebbek legyenek. Mert olyan nő nem létezik, aki elégedett lenne a külsejével, ne akarna valamiből kisebbet vagy nagyobbat, egyenesebbet vagy íveltebbet, dúsabbat vagy ritkábbat. Így van ez a szempillával is: ha lehet, akkor dúsabb, sötétebb, jobban kunkorodó és elsősorban hosszabb legyen, s a szempillanövesztő hatás érdekében bármit bevetnek.

Ezer egyszerűbb szempillanövesztő, szerteágazó műszempilla vagy a tetoválás létezik. Az biztos, hogy az egészséges szempilla nemcsak a szépséget fokozza, de védi szemünket a portól, izzadságtól, bármilyen külső szennyezéstől. Amikor mesterségesen növelésre és dúsításra törekszünk, nem árt azt szem előtt tartani, hogy a szempilla az eredeti funkciójának is megfeleljen. Nehogy többet ártsunk szemünknek, mint amennyit használunk szépségünknek!

Bármilyen szempillanövesztő és dúsító szert használunk, fontos, hogy a szempilla természetes maradjon. Állja a vizet, könnyet, izzadságot. Ne maszatolódjon, ne mosódjon el és ne váltson ki semmilyen allergiás reakciót a szempillanövelő termék. A szempilla ne legyen kényelmetlen, nehéz, bírja a sminket és a szemüveget, és ne károsítsa a meglévő eredeti szempilla szálait. Ellenben legyen ragyogó és igéző!

Létezik egy szer, amely megfelel minden fenti kívánalomnak, ráadásul felettébb egyszerűen használható: a Lashlash szempillanövesztő.

Olvasson tovább és tudjon meg többet a Renokin lashlash szempillanövesztő klinikai eredményeiről vagy arról, hogyan érhetjük el a valódi 3D szempilla hatást.

A hajnövesztő programjáról ismert Renokin biomimetikus alapanyagai sikeres szempillanövesztő hatásukkal segítenek a szempilla dúsításában is. A lashlash szempillanövesztő ugyanezeket az alapanyagokat tartalmazza, ezt kell egy ceruza formájú eszközzel eljuttatni a szempilla gyökeréhez. Este a sminktől és egyéb szennyeződésektől megtisztított szemhéjra kell egy csíkban felvinni a szempillanövesztő szert. Hagyjuk rajta egész éjjel, hogy az kifejthesse jótékony hatását. A változás, a szempilla növekedése már egy-két hónap múlva jól érzékelhető.

A gyártó lashlash szempillanövesztő termékét azoknak ajánlja, akiknek fontos a természetes szempilla, és az eredeti szempilla megóvása a károsító vegyi anyagoktól. Továbbá azoknak, akiknek sok gondot okoz a töredezett, ritka, rövid és fénytelen szempilla. A lashlash szempillanövesztő nem utolsósorban azok számára is megoldást kínál, akik allergiásak a vegyi anyagokat tartalmazó szempillanövesztő és dúsító szerekre.

A lashlash szempillanövesztő 16 hetes kúraszerű alkalmazásának eredménye az erős, dús, fénylő és életteli szempilla.

Itt tekintheti meg a klinikai teszt eredményeit a szempilla növekedésére

1 Building a Better Eyelash Szerző: WebMD By Liesa Goins Megjelent: 2012. 10. 8  http://www.webmd.com/healthy-beauty/features/eyelash-length-growth-extensions

2 Lashing Out: Make Your Eyelashes Grow Szerző: WebMD Megjelent: 2012.02.03  http://www.webmd.com/healthy-beauty/features/lashing-out

3 Szempillanövesztő gyógyszert lehet kapni Szerző: HáziPatika Megjelent: 2009.01.05   http://www.hazipatika.com/eletmod/tudomanyos_borapolas/cikkek/szempillanoveszto_gyogyszert_lehet_kapni/20090105141001

További cikkek

Valódi 3D szempilla!
A RENOKIN Lash Lash termék választásával a lehető legtermészetesebb módon érhetjük el, hogy megvalósuljon álmunk: a 3D szempilla. A hajápolásban, a hajhullás csökkentésében és a hajnövesztésben már b...

Renokin lashlash
Hogyan növeszthetünk saját 3D hatású szempillákat? A Renokin termékek már ismertek arról, hogy nagy hatásfokukkal serkentik a haj növekedését. Legújabb fejlesztése a Renokin lashlash szempillanöveszt...

Kapcsolódó termékeink:

Renokin Haj Revitalizáló Program

A Renokin Haj Revitalizáló Program dúsítja, selymesebbé és fényesebbé teszi a hajat, aktív alkotórészeivel hatékonyan megelőzi a hajhullást, és új haj növekedését segíti elő mellékhatások nélkül.

Renokin lashlash

A Renokin Lash Lash szempillanövesztő folyadék (5 ml) segítségével nincs többé szükség műszempillára. Igéző tekintet természetesen, lépésről lépésre.


KEZDJEN BELE A HAJNÖVESZTÉSBE!

MegrendelemKlikk ide

Klinikailag tesztelve részletek itt

 • Kik használják!

  ... Ezt a blogot inkabb a lanyok figyelmebe ajanlom.
  Muszempilla, soros, tincses, 3D 4D 20D 󾌴 Ismeros szavak? 󾰀 Igen, en is...

 • Vélemények

  A hajam tartása és formázhatósága sokkal jobb, hajam dúsabb lett, és az erős zsírosodás csökkent.

  Hajam zsírosodása miatt kezdtem el használni a terméket 4 hónappal ezelőtt. A korábban naponta kellett hajat mosnom, és rengeteg terméket kipróbáltam, de egyik sem használt. A Renokin használatával most már csak 3 naponta kell hajat mosnom. A hajam tartása és formázhatósága sokkal jobb, hajam dúsabb lett, és az erős zsírosodás csökkent. Ajánlom azoknak akik évek óta szenvednek hasonló problémáktól.

  - Pál Ildikó

  Őszintén köszönöm a találmányukat!

  Nagyon régóta keseríti meg az életünket a feleségemmel a kopaszodásom. Többször meg kellett gondolnom magam, hogy hol és kivel találkozom - mivel engem nagyon zavart ez a állapot, nem tudtam vele mit kezdeni. A környezetem próbált nagyon toleráns lenni ezzel a helyzettel, mert tudták, h mennyire bánt és nagy öröm volt számomra, amikor rég nem látott családom nagyon meglepődve megjegyezte, hogy nem tudják mi történt de mintha fiatalodtam volna. Klárika testvérem vette észre először. Őszintén köszönöm a találmányukat! Drága hajbeültetési eljárásokra meg nem volt pénzem. Nekem végre megnőtt az önbizalmam, senkit sem zavar többe, h milyen a külsőm. Egy a bajom a termékkel, h minden nap használni kell, de mar meg szoktam ...

  - Kalóczi Tamás

  Olvasson további véleményeket…

  Bőrgyógyász ajánlásával

  Dr. Apostol Éva vagyok, bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos. A Budapesti Orvostudományi Egyetemen diplomáztam, majd a szakvizsgáig a X.ker Bőrgondozóban szereztem nagy gyakorlatot. Később a Központi Honvéd Kórház bőrgyógyászati osztályán dolgoztam, ahol neves bőrgyógyászoktól megtanultam, hogy ne csak a bőrtüneteket, hanem az egész \"embert\" vizsgáljam. 20 éve folytatok magánrendelést. Nem szokásom termékeket támogatni de a Renokint használó betegeim olyan szép sikereket értek el, hogy úgy döntöttem, szívesen adom a nevem egy ilyen termékhez, mely ráadásul bizonyítottan működik. Számomra az is megyőzo volt , hogy proDERM klinika végezte a klinikai teszteket , hasonlóan mint a L’Oreal, Revlon és Henkel termékekét is. A bőrgyógyászatot nagyon nehéz, de gyönyörű szakmának tartom, ami számomra nem csak hivatás, hanem hobby is, így a legnagyobb ajándék számomra a gyógyult, elégedett páciens.
  Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal a drapostol.eva@gmail.com e-mail címen. 48 belül válaszolok Önnek.

  Ügyfélszolgálat

  Megrendelésével kapcsolatban forduljon ügyintézőnkhöz: (06) 1 999 6211
  ugyfelszolgalat@renokin.eu
  8.00-16.30 óra között


  Szaktanácsadás:

  Dr. Apostol Éva
  Kérdéseit a drapostol.eva@gmail.com
  e-mail címen teheti fel szakemberünknek, aki 48 órán belül válaszol Önnek


  100%-os pénzvisszafizetési garancia!

  Kiszállítás 24 órán belül

  Természetes összetevőket tartalmaz