ÁLLÍTSA MEG A HAJHULLÁST!

Hogyan idézhető elő a hajnövekedés?

A Renokin csúcstechnológiával létrehozott egy olyan hajnövesztő termékcsaládot, mely több országban végzett klinikai tesztekkel bizonyított, garantáltan hatékony hajnövekedést eredményez. Ez a hajnövesztő program a Caregen cég évtizedes kutató munkájának az eredménye, amire mindannyian büszkék vagyunk.

A Renokin kezelés dúsítja, növeszti a hajat. Aktív alkotórészeivel hatékonyan állítja meg a hajhullást, beindítja az új haj növekedését, és a 6 évre visszamenőleg inaktívvá vált hajhagymákat is életképessé teszi.

Mielőtt eldöntenénk, hogy konkrétan milyen módszert vagy terméket válasszunk erre a célra, fontos megértenünk a hajnövekedési folyamatot, ami az alábbi módon működik:

 • Miközben tisztítjuk a fejbőrünket, pótolnunk kell a hasznos vitaminokat. A legújabb kutatások szerint kifejlesztett fehérjékkel érjük el ezt, melyek stabilan tartják a fejbőr hajhagymait. A sampon ezt a hatást serkenti az olyan gyógynövényi kivonatokkal mint a thuja orientalis kivonat és a polygala tenuifolia gyökér kivonata.

 • hajnövesztő oldatban található szabadalmaztatott fehérjék a hajtüsző sejtjeit stimulálják, így aktivizálódnak fokozatosan a hajhagymák, hogy új hajat termeljenek. Javítja a fejbőr vérellátását és regenerálja a hajtüszőket. Mivel új hajról beszélünk, őszülésről szó sincs, hisz koronánk fiatallá, egészségessé és tartóssá válik.

Mi az a Renokin?

A Renokin bizonyítottan magas hatékonyságú termékeivel a piac vezető cége a hajnövesztés és szempillanövesztés terén.

A Renokin kizárólagos forgalmazója a Natural Swiss 2011 óta, prémium minőségű készítményei csak nálunk kaphatóak. A Renokin volt az első és eredeti hajnövesztő program, amely ma is tartja színvonalát, hisz vásárlóink elégedettsége a mi kötelezettségünk.

Most Ön is megrendelheti saját hajnövesztő csomagját akár 10% – 20%-os kedvezménnyel és ingyenes kiszállítással!

A Renokin program ára most csak 18 800 Ft és 14 800 Ft forint között van a rendelt mennyiségtől függően. A program egyszerű, biztonságos, hatékony – mellékhatások nélkül!

Rendelje meg itt a Renokin hajnövesztő csomagot!

Ezen az oldalon megtalálhat minden szükséges információt az akadálytalan hajnövesztésről, a programmal és használatával kapcsolatban, hogy a hajnövesztés végre szabad utat kapjon.

Renokin Hajkondicionáló és Sampon termékünk jelenleg nincs készleten. Amint beérkezik, megvásárolható lesz webáruházunkban. Látogasson vissza egy-két hét múlva.

renokin Haj Revitalizáló Program

Veszek 3 csomagot 12800 Ft/csomag
Kedvezmény 20%
Veszek 2 csomagot 14800 Ft/csomag
Kedvezmény 10%
Veszek 1 csomagot 15800 Ft/csomag
 
Renokin Oldat

Előnye:

 • Hatékonysága több országban készült klinikai tesztekkel bizonyított
 • Az újranőtt hajkoronán őszülés nem tapasztalható
 • Maximális hajnövesztő hatás minimális idő alatt
 • Mellékhatások nélkül

Aktív hatóanyagok:

Három különböző biomimetikus peptid

 • Oligopeptid-54 (CG-Nokkin): Megszünteti a hajhullást, elősegíti a hajnövekedést és megelőzi a haj őszülését. Erősíti a hajat, stimulálja a hajtüszőket, hogy egészségesebb hajat növesszenek. Javítja a fejbőr vérellátását és fiatalítja a hajtüszőket.
 • Dekapeptid-10 (CG-Keramin2): Kontrollálja a hajhullásért felelős protein termelését, elősegíti az új hajsejtek és hajtüszők elburjánzását és migrációját, táplálja a fejbőrt, s ezáltal teremti meg az erős haj alapját. Megelőzi a hajsejtek stressz, UV-sugárzás és más környezeti tényezők okozta sérülését.
 • Dekapeptid-18 (CG-WINT): Stimulálja a hajszemölcs kialakulását és az új haj növekedését a béta-katenin szignál leadásával. A hajtüszők epitheliális sejtjeiből ennek segítségével termelődik a keratin nevű fehérje, amely a haj 97%-át alkotja.

Két fontos vitamin

 • Retinyl Palmitate: Az A-vitamin egy formája. A tiszta A-vitamin (retinol) és palmitinsav (nagy szénatom-számú zsírsav) kombinációja. Táplálékot biztosít a hajkéregnek, és erős antioxidáns hatása van a hajra és a fejbőrre. Segít visszaszerezni a haj rugalmasságát.
 • Biotin: Stimulálja a vérkeringést, hogy a haj és a fejbőr egészséges legyen.

Öt természetes növényi kivonat

 • Serenoa Serulata kivonat: Gátolja a DHT-t (dihidrotesztoszteron), amely a hajhulláért felelős hormon.
 • Polygala Tenuifolia gyökérkivonat: Megelőzi a hajhullást és elősegíti az új haj növekedését.
 • Portulaca Oleracea kivonat: Tiszta és egészséges fejbőrt biztosít. Megvédi a fejbőrt a káros környezeti tényezőktől.
 • Thuja Orientalists kivonat: Gátolja a hajhullást, erősíti a hajtüszőket, a fejbőrt ellenállóbbá és egészségesebbé teszi.
 • Ginkgo Biloba levélkivonat: Tisztítja és megnyugtatja a fejbőrt, javítja a fejbőr vérkeringését.
Sampon

Előnye:

 • A klinikailag tesztelt formula elősegíti a haj hosszúságának és a hajszálak átmérőjének növelését.
 • Stimulálja és erősíti a hajat, így megfelelő alapot biztosít az oldat alkalmazásához.

Aktív hatóanyagok:

 • 4 szabadalmaztatott biomimetikus peptid – revitalizálják a hajat és a hajtüszőket.
 • Válogatott természetes kivonatok – védik a hajbőrt a környezet ártalmas hatásaival szemben, a fejbőrt tiszta és egészséges állapotban tartják.
 • Keratin – a hajat rugalmassá és fényesebbé teszi.
 • Panthenol – pozitív hatással van a haj minőségére és növekedésére, növeli a haj rugalmasságát és fényét. Védi a hajat a mechanikai sérülésektől.
 • Arginin – elősegíti a fejbőr felújulását, javítja a ritkuló haj állapotát, tetszetőségét.
 • Szilikon – védőréteggel vonja be és szilárdítja a hajat.
 • Lecitin – növeli a bőr légzőképességét, szabályozza a sejtcserét.
 • Biotin (H-vitamin) – pozitív hatással van a bőrre, lassítja a hajhullást.
 • Niacinamid (B3-vitamin) – biotinnal kombinálva gátolja a hajhullást.

Alkalmazása:

 • Mossuk meg vele a hajat és a fejbőrt, hogy a Renokin szérum felszívódását elősegítsük.

Használati útmutató

Rázzuk fel a flakon tartalmát. A Renokin sampon használata után a száraz fejbőrre permetezzük. Finoman masszírozzuk be a bőrbe. Három órán keresztül ne mossuk meg a fejünket. A Renokin kezelést naponta érdemes elvégezni – akár reggel és este is – a gyorsabb eredmény érdekében. A kezelésenként előírt oldatmennyiség növelése nem gyorsítja a hajnövekedést. Napi kétszeri Renokin kezelés már biztos eredményt hoz. A peptidek 30 percen belül beszívódnak és nem hagynak nyomot a fejbőrön.

6 lépéses használat

Melyek a Renokin hajrevitalizáló sampon speciális tulajdonságai? Elérhetjük-e ugyanazt a hatást, ha csak a sampont használjuk?

A Renokin sampon megtisztítja és megnyugtatja az érzékeny fejbőrt, valamint elősegíti a háromféle biomimetikus peptid (CG-Nokkin, CG-WINT és CG-Keramin 2) felszívódását. Ha csak a sampont használjuk, ugyanazt a hatást sokkal hosszabb idő alatt érjük el. Két-három hónapig tartott, amíg ilyen esetben beindult a hajnövekedés, ezt bizonyítja az ellenőrzött (in vitro) teszt, amelyet Németországban a proDERM dermatológiai kutatóintézetben végeztek el. Ezért a Renokin hajrevitalizáló oldatnak kulcsszerepe van a hatékonyság növelésében.

Biztonságosan alkalmazható-e a Renokin, vannak-e mellékhatások?

A Renokin csak arra a bőrfelületre hat, amelyen használjuk. Ha a fejbőrünkön alkalmazzuk, attól a testünk más részén nem indul be szőrnövekedés. A Renokin alkalmazható azonban más testrészeken is, ha azt szeretnénk, hogy ott is felgyorsuljon a szőrnövekedés.

A Renokin napi használata mellett klinikai környezetben nem mutattak ki mellékhatást. Ez azt bizonyítja, hogy a Renokin természetes hatóanyagokat tartalmaz. A tesztoszteron nevű férfihormon szintjét sem befolyásolja a termék használata. A Renokin biztonságosabb, mint más, gyógyszernek minősülő termékek, ezért férfiak, nők, várandós kismamák és gyerekek egyaránt használhatják. Biztonságosan alkalmazható a Renokin olyan hosszú időn keresztül, ameddig csak szeretnénk.

Ha a Renokin véletlenül a szemünkbe csöppen, enyhén irritálhatja a szemet, ezért bő vízzel öblítsük ki. Megelőzésképpen az oldat használatánál hajtsuk hátra a fejünket.

A Renokin használata alatt ne tegyük ki a bőrünket erős napsütésnek, mert erősítheti a nap hatását. Renokin használata mellett nyugodtan lehet dauert csináltatni vagy hajat festetni. A Renokin bármilyen színű hajon alkalmazható, de ősz hajon okozhat sárgás elszíneződést, amely hajmosással eltávolítható.

Meddig használjam?

Amennyiben most első alkalommal fog a Renokin programba, határozottan azt ajánljuk, hogy elsőként legalább három, de optimális esetben inkább négy-öt hónapig használja. Mivel a kopaszodás is évek- vagy akár évtizedekig is eltartó folyamat, ezért lehetetlen azt néhány nap vagy pár hét leforgása alatt visszafordítani. A 20%-os kedvezményt kihasználva a legjobb vétel a 3 vagy annál több csomag egyidejű megrendelése.

Kattintson ide és nézze meg, hogyan is működik a Renokin Program és Lashlash szempillanövesztő.

További cikkek

Hajnövesztés
  Nagyon sok ember vágya a dús, egészséges hajkorona, bizonyos esetekben pedig az extrém gyors hajnövesztés elérése, azonban sajnos olyan, hogy azonnali hajnövesztés nem létezik. De aggodalomr...

Kapcsolódó termékeink:

Renokin Haj Revitalizáló Program

A Renokin Haj Revitalizáló Program dúsítja, selymesebbé és fényesebbé teszi a hajat, aktív alkotórészeivel hatékonyan megelőzi a hajhullást, és új haj növekedését segíti elő mellékhatások nélkül.

Renokin lashlash

A Renokin Lash Lash szempillanövesztő folyadék (5 ml) segítségével nincs többé szükség műszempillára. Igéző tekintet természetesen, lépésről lépésre.


KEZDJEN BELE A HAJNÖVESZTÉSBE!

Klinikailag tesztelve részletek itt

Vélemények

A hajhullásom megszűnt, jöhet az új frizura!

Sok megpróbáltatás ért az évek folyamán, de a legrosszabbra nem voltam felkészülve. Eleinte csak azt vettem észre, hogy hullik a hajam, de hát ugyan, kinek nem?!? A problémát még csak nem is én, hanem a fodrásznőm vette észre. Foltos hajhullás. Értetlenül álltam a dologhoz, és ő sem tudott kellő információt adni a pontos megoldásról, így az internethez szaladtam, és mentsváramként a Renokint választottam. Bárcsak pasiválasztásban lennék ilyen profi! A hajhullásom megszűnt, itt az ideje egy új frizurát választanom.

- Kriffel Mária

Meg vagyok elégedve, ajánlom másoknak is.

A Renokint használva tényleg megszűnik a hajhullás, sőt! Saját tapasztalatom szerint a harmadik, negyedik hónaptól kezdett igazán használni, mikor észrevettem hogy növekszik vissza a hajam. Nő létemre elég kellemetlenül éreztem magam emiatt, ezért keresgéltem valami hatásos szer után, mivel a hajbeültetés nagyon drága és nem is vállalnám. Ez volt az első amit kipróbáltam, de nem is kellett tovább keresgélnem. Meg vagyok elégedve, ajánlom másoknak is.

- Ruth Tamara

Nem is vagyok olyan öreg!

Minden férfi életében eljön az a csodás pillanat, amikor először meglátogatja a család az újdonsült unokával. Nagy megpróbáltatás volt elhitetnem önmagammal, hogy nem is vagyok olyan öreg... ...aztán tükörbe néztem, és végleg leromboltam az önképem. A nyugdíjaskori Kojak jutott az eszembe 30 évnyi bűnüldözés súlyával az arcán. Tarthatatlan állapot! Valamit tennem kell. Amikor kibontottam az első csomag Renokint, már tudtam, hogy jól döntöttem. Az egyik kollégám ajánlotta, miután büszkén mesélte, hogy évek után újra fodrásznál járt. Még csak négy hónapja használom az oldatot, de a feleségem máris másként néz rám. Köszönöm Renokin csapat, kívánom, hogy minél többen tudjanak erről a szerről. Sőt, teszek is érte!

- Prowazek József

Olvasson további véleményeket…

Ügyfélszolgálat

Megrendelésével kapcsolatban forduljon ügyintézőnkhöz: (06) 1 999 6211
ugyfelszolgalat@renokin.eu
8.00-16.30 óra között


Szaktanácsadás:

Dr. Apostol Éva
Kérdéseit a drapostol.eva@gmail.com
e-mail címen teheti fel szakemberünknek, aki 48 órán belül válaszol Önnek


 • Kik használják!

  ... Ezt a blogot inkabb a lanyok figyelmebe ajanlom.
  Muszempilla, soros, tincses, 3D 4D 20D 󾌴 Ismeros szavak? 󾰀 Igen, en is...

 • Kiszállítás 24 órán belül

  100%-os pénzvisszafizetési garancia!

  Természetes összetevőket tartalmaz