Hogyan működik a RENOKIN?

A RENOKIN Haj Revitalizáló Szérum az egyetlen termék ami bizonyítottan működik és megoldást jelent a haj placode regenerálására. Itt jelentkezik az embriófejlődés során az első jele jövőbeli hajnövekedés helyszínének. Az haj placodeban rejtőző információk hajhagymák kialakulásához vezetnek így biztosítva a hajnövesztést.

Aktiv hatóanyagok meggátolják a hajhullást és nagy hatásfokon segítik elő a haj visszanövését. A Renokin Hair Revitalizáló Program tudományos alapokra épült hajápolási program, kifinomult mechanizmusát a klinikai tesztek és aktív összetevői bizonyítják. 10 aktív összetevője a világ legerősebb és legbiztonságosabb haj növesztő  alkotórészei közé tartozik, mint a CG-Nokkin, CG-Wint és CG-Keramin2

Renokin működése egy egyszerű animációval bemutatva: 

Renokin működése egy egyszerű animációval bemutatva

 

ELŐNYÖK

Oligipeptide-54 (CG-Nokkin):  Erős BMP gátló, elősegíti a haj növekedését és gátolja az őszülést. Erősíti a hajat, miközben egészségesebb haj növesztésére serkenti a hajhagymákat. Segíti a vérkeringést a fejbőrben, így frissíti a hajhagymákat.

Dekapeptid-10 (CG-Keramin2): DKK-1 Regulator, támogatja az új hajhagymák szaporodását és terjedését, ami erősebb hajszálakat és hajhagymákat eredményez.

Dekapeptid-18 (CG-Wint): Stimulálja a haj placode formációt, az új hajat az aktivált β-catenin jel felhasználásával hozza létre, amely kulcsfontosságú lépés a szőrtüsző sejtek és a haj keratinocita sejtek megkülönböztetésében.

 VITAMINOK

Retinil Palmitate: Biztosítja, a haj kéreg táplálását és erős anti-oxidatív hatással van a hajra és a fejbőrre. Segít visszanyerni a haja rugalmasságát.

Biotin: Növeli a véráramlást, elősegítve ezzel a haj és a fejbőr egészségesebbé válását.

5 TERMÉSZETES NÖVÉNY KIVONAT

Serenoa serrulata gyümölcs kivonat: Blokkolja a DHT-t (Dihydrotestosterone), ami a hajhullást ösztönző hormon.

Polygala tenuifolia gyökér kivonat: Megszünteti a hajhullás folyamatát, és serkenti az új haj növekedését.

Portulaca oleracea kivonat: Megőrzi a fejbőr tisztaságát és egészséges állapotát. Védi a fejbőrt a környezet szennyeződéseitől.

Thuja Orientalis Kivonat: Megelőzi a hajhullást, és erősíti a hajhagymákat, gondoskodik haja egészségéről.

Ginkgo biloba levél kivonat: Tisztítja és nyugtatja a fejbőrt. Segíti a fejbőr vérkeringését.