Ez a sampon jóval többet nyújt használója számára, mint egy szokványos sampon. Azon túl, hogy eltávolítja a szennyeződést a hajas fejbőrről, valamint a hajszálakról, a benne található fehérjék megakadályozzák a hajhullást és stimulálják a haj növekedését.

Renokin Hajkondicionáló és Sampon termékünk jelenleg nincs készleten. Amint beérkezik, megvásárolható lesz webáruházunkban. Látogasson vissza egy-két hét múlva.

renokin Renokin Hajnövesztő Sampon

Veszek 3 csomagot 3800 Ft/csomag
Kedvezmény 20%
Veszek 2 csomagot 4300 Ft/csomag
Kedvezmény 10%
Veszek 1 csomagot 4800 Ft/csomag
 
Bővebb termékleírás

A Renokin Haj Revitalizáló Program keretein belül a sampon elsődleges funkciója a gyengéd tisztítás, valamint a fejbőr előkészítése a hajkondicionáló és a hajnövesztő oldat használatára. A Renokin Hajnövesztő Sampon biztosítja, hogy a program további összetevőinek hatóanyagai könnyebben szívódjanak fel, hogy a hatékonyság és a hajnövesztés sebessége tovább fokozódjon.

A sampon összetevői között található fehérjék arra lettek kifejlesztve, hogy összhangban legyenek a szervezet felépítésével és működésével. Ezek a biomimetikus fehérjék behatolnak a fejbőr mélyebb rétegeibe, ily módon táplálva azt. A Renokin Haj Revitalizáló Program minden kozmetikumában megtalálhatók ezen fehérjék, melyek elősegítik a fejbőr alatt található sérült szövetek korrekcióját. Ezek a regeneráló fehérjék a Renokin Hajnövesztő Sampon összetevői között is megtalálhatók, ez az első lépés a Renokin Program használata során, mely megadja az alapot a hajhagymák és azokat körülvevő szövetek regenerálódásához.

A Renokin Hajnövesztő Sampon önmagában is használható, napi használatra is megfelelő készítmény. A hajnövesztő hatás nem olyan erőteljes lesz, mint a teljes program használatával, de önmagában is kedvező hatással van a fejbőr és a hajhagymák egészségére. A fejbőr viszketése már a sampon első használata után jelentősen csökken, tehát az érzékeny bőrűek számára is javasolt a használata hajhullás ellen.

A Renokin Hajnövesztő Sampon is, mint a többi Renokin készítmény, kizárólag organikus, illetve biomimetikus alapanyagokat tartalmaz, ezért nincs káros mellékhatása, teljesen szövetbarát, így semmilyen egészségkárosodáshoz nem vezet. Használatával nem csak a haj szépsége, hanem annak egészsége is helyreállítható.

Aktív hatóanyagok
 • Decapeptid-10
 • Octapeptid-2
 • Oligopeptid-18
 • Polygonum multiflorum gyökér kivonat
 • Thuja orientalis kivonat
 • Polygala tenuifolia gyökér kivonat
 • Hydroxypropyltrimonium hidrolizált selyem
 • Hidrolizált keratin
 • Mentol
 • Pantenol
 • Niacinamide
 • Biotin
Használati útmutató

Tisztítsa meg haját a RENOKIN Hajnövesztő Samponnal!
Nedvesítse be haját alaposan, finoman habozza fel a sampont az egész hajon és a fejbőrön. Gyengéden masszírozza a fejbőrt 15 másodpercig. Ez után hagyja a hajon 30 másodpercig, majd öblítse le.

További cikkek

Kapcsolódó termékeink:

Renokin Haj Revitalizáló Program

A Renokin Haj Revitalizáló Program dúsítja, selymesebbé és fényesebbé teszi a hajat, aktív alkotórészeivel hatékonyan megelőzi a hajhullást, és új haj növekedését segíti elő mellékhatások nélkül.

Renokin lashlash

A Renokin Lash Lash szempillanövesztő folyadék (5 ml) segítségével nincs többé szükség műszempillára. Igéző tekintet természetesen, lépésről lépésre.


KEZDJEN BELE A HAJNÖVESZTÉSBE!

Klinikailag tesztelve részletek itt

Vélemények

Visszanőtt a hajam!

A kopaszodás, mint probléma végigkísérte az életem, gyakran lettem vicc tárgyává, hisz már fiatalkoromban jelentkezett a hajhullás, ami végül oda vezettett, hogy mikor lediplomáztam, nem is mertem eldobni a sapkát a többiekkel. Így, érett fejjel már-már fel is hagytam a reménykedéssel, mígnem megláttam a weboldalt. Bár kétségeim voltak, mert az interneten mindenféle „csodaszert” árulnak, az klinikai eredmények meggyőztek. És milyen jól is tettem! Hosszú idő után ez az első nyaram, amit élveztem, hisz az önbizalmam is visszatért. Ki a medencéből, hajszárítás, majd irány az éjszakába! Ez az élet, köszönöm!

- Leszkó Péter

Borzasztó konnyű a használata és kényelmes.

„Ez úton szeretnék köszönetet mondani a Renokin szempillanövesztő feltalálójának, úgyanis mióta használom a szempilláim kétszer olyan hosszúak és sűrűek mint előtte. Azért kezdtem el használni mert a festék megroncsolta őket, valamint a mindennapos make-up eltávolitás megviselte a szempilláimat. Ijjedve vettem észre hogy minden egyes arctisztitáskor a vatta pamacson maradt sok kicsi szempilla. Egy hét után csökkent a hullás es sűrűsödni kezdett. Borzasztó konnyű a használata és kényelmes, hiszen este felteszem és reggel lemosom, aztán jöhet a smink. Ezt mindig fogom használni mint a szempilláim vitaminját.”

- Berecz Orsolya

Olvasson további véleményeket…

Ügyfélszolgálat

Megrendelésével kapcsolatban forduljon ügyintézőnkhöz: (06) 1 999 6211
ugyfelszolgalat@renokin.eu
8.00-16.30 óra között


Szaktanácsadás:

Dr. Apostol Éva
Kérdéseit a drapostol.eva@gmail.com
e-mail címen teheti fel szakemberünknek, aki 48 órán belül válaszol Önnek


 • Kik használják!

  ... Ezt a blogot inkabb a lanyok figyelmebe ajanlom.
  Muszempilla, soros, tincses, 3D 4D 20D 󾌴 Ismeros szavak? 󾰀 Igen, en is...

 • Kiszállítás 24 órán belül

  100%-os pénzvisszafizetési garancia!

  Természetes összetevőket tartalmaz