A Renokin Hajnövesztő Oldat önmagában is nagyon hatékony hajhullás ellen. Hogy miért? – Mert a piacon egyedülálló klinikailag tesztelt termék, ami rendszeres használatával új hajhagymákat termel, ezzel fordítva vissza a kopaszodás folyamatát. Az új haj életerősségével szebbé teszi mindennapjait.

Most 45% kedvezmény a második csomagtól!

renokin Renokin Hajnövesztő Oldat

Veszek 3 csomagot 11060 Ft/csomag
Kedvezmény 45%
Veszek 2 csomagot 12245 Ft/csomag
Kedvezmény 45%
Veszek 1 csomagot 15800 Ft/csomag
 
Bővebb termékleírás

A kutatások eredményeként sikerült létrehozni azokat a biomimetikus fehérjéket, melyek a fejbőr mélyebb rétegeibe hatolva regenerálják a sérült szöveteket, táplálják a hajhagymákat, hajtüszőket, elősegítik a hajnövekedést. Ezek a fehérjék vannak jelen a Renokin Hajnövesztő Oldat összetevői között, mely a piacon található egyetlen hajvisszanövesztő készítmény. A Renokin Program révén a sampon és a hajkondicionáló teljesíti ki, illetve gyorsítja meg a Renokin Hajnövesztő Oldat hatékonyságát. A sampon gyengéden megtisztítja a fejbőrt, a hajkondicionáló helyreállítja a fejbőr egészséges pH értékét, így az oldat összetevői - a fehérjék - könnyen és akadálytalanul szívódnak fel, majd teljes mértékben kifejtik hatásukat a fejbőrben és a hajhagymákban.

A Renokin Hajnövesztő Oldat klinikai tesztelése két fázisban történt. Az első tesztsorozat Németországban három hónapon át tartott, a teszteket a széles körben elismert proDerm Institute intézmény végezte. A teszt időszaka alatt bebizonyosodott, hogy a termékünk használata révén a hajhullás megállt, majd a hajnövekedés újra elkezdődött. Ezek után az Egyesült Államokban fél éves tesztsorozatnak vetettük alá a hajnövesztő oldatot, ennek a tesztsorozatnak az eredményei ugyanazt mutatták, mint a németországi sikereink. Ebből teljes mértékben bebizonyosodik, hogy a Renokin Hajnövesztő Oldat valóban hatékony, a benne található szabadalmaztatott fehérjék erőteljes regeneráló hatással vannak a fejbőr alatti sérült szövetekre.

A Renokin Hajnövesztő Oldat használata egyszerű, otthoni körülmények között elvégezhető, valamint biztonságos, mindemellett semmilyen mellékhatással nem jár. A Renokin Haj Revitalizáló Program termékei nem befolyásolják a hormonháztartást, és semmilyen negatív hatással nincsenek a szervezet egészségére, kizárólag a fejbőr alatti sérült szövetek regenerálódása történik meg, valamint a hajhagymák életképességét növelik nagy mértékben.

A Renokin Hajnövesztő Oldat rendszeres használatával a hajhullás nem okoz többé gondot, a haj évekkel ezelőtti állapota visszaállítható.

Aktív hatóanyagok
 • Oligopeptid-54
 • Decapeptid-18
 • Decapeptid-10
 • Serenoa serrulata gyümölcs kivonat
 • Polygala tenuifolia gyökér kivonat
 • Portulaca oleracea kivonat
 • Ginkgo biloba levél kivonat
 • Retinyl palmitate
 • Biotin
Használati útmutató

Rázzuk fel a flakon tartalmát. A Renokin Sampon és Hajkondicionáló használata után permetezzük a száraz fejbőrre. Finoman masszírozzuk be a bőrbe. Három órán keresztül ne mossuk le az oldatot. A Renokin kezelést naponta érdemes elvégezni – akár reggel és este is – a gyorsabb eredmény érdekében. A kezelésenként előírt oldatmennyiség növelése nem gyorsítja a hajnövekedést. Napi kétszeri Renokin kezelés már biztos eredményt hoz. A fehérjék 30 percen belül felszívódnak és nem hagynak nyomot a fejbőrön.

További cikkek

Kapcsolódó termékeink:

Renokin Haj Revitalizáló Program

A Renokin Haj Revitalizáló Program dúsítja, selymesebbé és fényesebbé teszi a hajat, aktív alkotórészeivel hatékonyan megelőzi a hajhullást, és új haj növekedését segíti elő mellékhatások nélkül.

Renokin lashlash

A Renokin Lash Lash szempillanövesztő folyadék (5 ml) segítségével nincs többé szükség műszempillára. Igéző tekintet természetesen, lépésről lépésre.


KEZDJEN BELE A HAJNÖVESZTÉSBE!

Klinikailag tesztelve részletek itt

Vélemények

Meg vagyok elégedve, ajánlom másoknak is.

A Renokint használva tényleg megszűnik a hajhullás, sőt! Saját tapasztalatom szerint a harmadik, negyedik hónaptól kezdett igazán használni, mikor észrevettem hogy növekszik vissza a hajam. Nő létemre elég kellemetlenül éreztem magam emiatt, ezért keresgéltem valami hatásos szer után, mivel a hajbeültetés nagyon drága és nem is vállalnám. Ez volt az első amit kipróbáltam, de nem is kellett tovább keresgélnem. Meg vagyok elégedve, ajánlom másoknak is.

- Ruth Tamara

A párom mondta: "Sokkal szebbek lettek a szemeid!"

Mint minden nőnek, nekem is fontos a jó megjelenés, ezért adok arra, hogy milyen terméket használok. Amióta a lashlasht használom szebbé váltak a szemeim, jobban kiemelte azokat, és ezt a férjem is észrevette. Engem meggyőztek a klinikai teszteredmények, természetes alapanyagokból álló, minőségi termékről van szó, aminek érezhető, látható hatása van.

- Endrédiné Szabó Zsuzsa

Olvasson további véleményeket…

Ügyfélszolgálat

Megrendelésével kapcsolatban forduljon ügyintézőnkhöz: (06) 1 999 6211
ugyfelszolgalat@renokin.eu
8.00-16.30 óra között


Szaktanácsadás:

Dr. Apostol Éva
Kérdéseit a drapostol.eva@gmail.com
e-mail címen teheti fel szakemberünknek, aki 48 órán belül válaszol Önnek


 • Kik használják!

  ... Ezt a blogot inkabb a lanyok figyelmebe ajanlom.
  Muszempilla, soros, tincses, 3D 4D 20D 󾌴 Ismeros szavak? 󾰀 Igen, en is...

 • Kiszállítás 24 órán belül

  100%-os pénzvisszafizetési garancia!

  Természetes összetevőket tartalmaz