Hajnövesztés

Renokin klinikailag tesztelt

 

Nagyon sok ember vágya a dús, egészséges hajkorona, bizonyos esetekben pedig az extrém gyors hajnövesztés elérése, azonban sajnos olyan, hogy azonnali hajnövesztés nem létezik.
De aggodalomra semmi ok, a haj növekedési ciklusa befolyásolható, a sebessége növelhető.

Hajnövesztés

Számos olyan készítmény létezik, melynek célja, hogy a lehető legnagyobb mértékben kihasználja a haj növekedési ciklusát, de ezek a készítmények sem képesek a hajnövesztés azonnali hatásának elérésére. Néhány nagyon ritka kivételtől eltekintve a legtöbb ember haja genetikailag programozva van, mely az évenkénti maximális növekedésre korlátozódik, ebből adódóan a hajnövesztés genetikai korlátokba is ütközik olykor. Ezt a problémát igyekszik megoldani néhány nívós kozmetikumgyártó cég, és a gyors hajnövesztés kapcsán már ma is vannak eredmények, léteznek olyan hajnövesztő szerek, melyek erőteljes pozitív változást eredményeztek már eddig is.

Mitől lassul le a haj növekedése?

Mikor a hajnövesztés folyamata lassú, vagy megáll, akkor a háttérben valamilyen egészségügyi probléma áll fent, mint gyógyszerek hatásai, helytelen és hiányos táplálkozás, stressz, de akár a fejbőr fertőzése is.

Az egészséges haj mintegy 90%-a növekszik az adott pillanatban, a maradék 10% pedig nyugalmi állapotban van. Néhány hónapos pihenés után az egészséges haj kihullik, hogy helyet adjon az új hajnak. Amikor a hajnövesztés megkezdődik, az egészséges haj átlagosan 1-1,5 cm-t növekszik havonta.

Az egészséges haj karbantartásához vagy a gyorsabb hajnövesztés eléréséhez a kiegyensúlyozott étrend is sokat hozzásegíthet. Az egészséges hajnövesztés szempontjából a megfelelő vitaminok és ásványi anyagok utánpótlása elengedhetetlen. Ugyanakkor bármely táplálkozási hiányosság révén kialakulhat hajhullás, vagy akár teljes kopaszsághoz vezethet, ebben az esetben a hajnövesztés alapjait az jelenti, ha a tápanyaghiányt kezeljük.

Kapcsolódó cikkeink: Tudjon meg többet a hajhullás okairól, illetve olvassa el cikkünket, mit ajánlunk a hajhullás ellen.

Hajnövesztés és egészség

A hajunk nagyon jól tükrözi testünk általános egészségi állapotát. Amikor a test egészséges és jól táplált, a hajunk is tündökölni fog.

A hajnövesztés maximalizálásához fontos a B6 vitamin, biotin, inositol és a folsav együttes bevitele, valamint bizonyos ásványi anyagok, mint a magnézium, kén, szilícium-dioxid és a cink is jelentős szerepet játszik az egészséges hajnövesztés folyamatában, csakúgy, mint a béta-karotin, mely a szervezet igénye szerint alakul át A-vitaminná, így segítve a normális hajnövesztés fenntartását, a csontok fejlődését és az egészséges bőr és köröm elérését. Az egészséges hajnövesztés folyamatában szerepet játszó béta-karotin a zöld és sárga zöldségekben és gyümölcsökben található meg.

Hajnövesztés szempontjából a protein fontos

A haj 97%-a egy kéntartalmú fehérje. Éppen ezért, ha az étrend minimálisan, vagy egyáltalán nem tartalmaz fehérjét, a hajunk ritkulhat, növekedési ciklusa lelassulhat, ez mindenképpen a hajnövesztés gátló tényezőjeként léphet fel.

Ennek az ellenkezője is igaz, ha az étrend proteinben gazdag, a hajnövesztés hatékonyabb, eredményesebb lesz. A hajnövesztés sikerességéhez szükséges fehérje források lehetnek a hal, tojás, bab, joghurt. Egyes tanulmányok szerint a szója nemcsak erősíti a hajat, de serkenti a haj növekedését is. A szója egyik nagyszerű forrása a tofu.

Hajnövesztés felsőfokon

Mint nagyon sok más esetben, hajnövesztés esetében is az a legbiztosabb megoldás, ha egyszerre több oldalról kap támogatást a szervezet, így lesz az eredmény gyors és teljes.

Amennyiben a hajnövesztés sebessége lelassult, esetleg hajhullás is tapasztalható, ki kell deríteni a valódi okokat. Emellett be kell tartani a fentebb felsorolt táplálkozási tanácsokat. Amikor sikerül fokozatosan egy életmódváltozást bevezetni, akkor lesz a leggyorsabb és legláthatóbb hatása annak a forradalmian új kozmetikum-családnak, mely révén a hajnövesztés igazán eredményessé válik.

A legújabb kutatásoknak köszönhetően ma már bárki számára elérhető a Renokin termékcsalád, mely három termékből áll: Renokin sampon, Renokin hajkondicionáló, valamint a gyors hajnövekedés biztosítására a Renokin Solution.

Ezek együttes hatása biztosítja az Ön számára is a hajhullás megfékezését, új hajhagymák létrejöttét, haja növesztését.

1 Hair loss – Treatment Szerző: University of Maryland Medical Center Megjelent: 2012. 5. 13  http://www.umm.edu/ency/article/003246trt.htm

2 Hair growth-promoting effect of Aconiti Ciliare Tuber extract mediated by the activation of Wnt/β-catenin signaling. Szerző: WebBeteg Megjelent: 2012.09.21  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23000887

3 Hogyan gyorsítható a haj növekedése? Szerző: WebBetegMegjelent: 2011.02.15   http://www.webbeteg.hu/cikkek/szepsegapolas/10257/hogyan-gyorsithato-a-haj-novekedese

4 Hajnövesztés vitaminnal Szerző: NapiDoktor,Tóth Eszter – 2012.06.18  http://napidoktor.hu/cikk/211.19759/Hajnovesztes-vitaminnal

További cikkek

Hajhullás ellen
A szép haj megőrzése Nagyon sok embert foglalkoztat manapság a hajhullás problémája, holott ez egy bizonyos szintig természetes folyamat. Az jelent csak bajt, ha ennek a foka nagymértékben eltér a no...

Hajhullás kezelése
Kezelési módok A hajhullás kezelése, illetve annak módja, minden esetben a ritkuló haj, vagy a hajhullás okától függ. Szerencsére ma már számos gyógymód létezik. Olykor a hajhullás kezelése sebész...

Kapcsolódó termékeink:

Renokin Haj Revitalizáló Program

A Renokin Haj Revitalizáló Program dúsítja, selymesebbé és fényesebbé teszi a hajat, aktív alkotórészeivel hatékonyan megelőzi a hajhullást, és új haj növekedését segíti elő mellékhatások nélkül.

Renokin lashlash

A Renokin Lash Lash szempillanövesztő folyadék (5 ml) segítségével nincs többé szükség műszempillára. Igéző tekintet természetesen, lépésről lépésre.


KEZDJEN BELE A HAJNÖVESZTÉSBE!

MegrendelemKlikk ide

Klinikailag tesztelve részletek itt

Vélemények

Őszintén köszönöm a találmányukat!

Nagyon régóta keseríti meg az életünket a feleségemmel a kopaszodásom. Többször meg kellett gondolnom magam, hogy hol és kivel találkozom - mivel engem nagyon zavart ez a állapot, nem tudtam vele mit kezdeni. A környezetem próbált nagyon toleráns lenni ezzel a helyzettel, mert tudták, h mennyire bánt és nagy öröm volt számomra, amikor rég nem látott családom nagyon meglepődve megjegyezte, hogy nem tudják mi történt de mintha fiatalodtam volna. Klárika testvérem vette észre először. Őszintén köszönöm a találmányukat! Drága hajbeültetési eljárásokra meg nem volt pénzem. Nekem végre megnőtt az önbizalmam, senkit sem zavar többe, h milyen a külsőm. Egy a bajom a termékkel, h minden nap használni kell, de mar meg szoktam ...

- Kalóczi Tamás

A hajam tartása és formázhatósága sokkal jobb, hajam dúsabb lett, és az erős zsírosodás csökkent.

Hajam zsírosodása miatt kezdtem el használni a terméket 4 hónappal ezelőtt. A korábban naponta kellett hajat mosnom, és rengeteg terméket kipróbáltam, de egyik sem használt. A Renokin használatával most már csak 3 naponta kell hajat mosnom. A hajam tartása és formázhatósága sokkal jobb, hajam dúsabb lett, és az erős zsírosodás csökkent. Ajánlom azoknak akik évek óta szenvednek hasonló problémáktól.

- Pál Ildikó

Olvasson további véleményeket…

Bőrgyógyász ajánlásával

Dr. Apostol Éva vagyok, bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos. A Budapesti Orvostudományi Egyetemen diplomáztam, majd a szakvizsgáig a X.ker Bőrgondozóban szereztem nagy gyakorlatot. Később a Központi Honvéd Kórház bőrgyógyászati osztályán dolgoztam, ahol neves bőrgyógyászoktól megtanultam, hogy ne csak a bőrtüneteket, hanem az egész \"embert\" vizsgáljam. 20 éve folytatok magánrendelést. Nem szokásom termékeket támogatni de a Renokint használó betegeim olyan szép sikereket értek el, hogy úgy döntöttem, szívesen adom a nevem egy ilyen termékhez, mely ráadásul bizonyítottan működik. Számomra az is megyőzo volt , hogy proDERM klinika végezte a klinikai teszteket , hasonlóan mint a L’Oreal, Revlon és Henkel termékekét is. A bőrgyógyászatot nagyon nehéz, de gyönyörű szakmának tartom, ami számomra nem csak hivatás, hanem hobby is, így a legnagyobb ajándék számomra a gyógyult, elégedett páciens.
Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal a drapostol.eva@gmail.com e-mail címen. 48 belül válaszolok Önnek.

Ügyfélszolgálat

Megrendelésével kapcsolatban forduljon ügyintézőnkhöz: (06) 1 999 6211
ugyfelszolgalat@renokin.eu
8.00-16.30 óra között


Szaktanácsadás:

Dr. Apostol Éva
Kérdéseit a drapostol.eva@gmail.com
e-mail címen teheti fel szakemberünknek, aki 48 órán belül válaszol Önnek


100%-os pénzvisszafizetési garancia!

Kiszállítás 24 órán belül

Természetes összetevőket tartalmaz