Hogyan értékelik a vásárlók a RENOKIN-t?

Le a kalappal!


Összesen 24 vásárlói vélemény.


"A renokin volt az első termék amelyik valóban segített és megállítottam a hajhullásom."

Erre szokták mondani, hogy megéri az árát! Elég sokfajta terméket kipróbáltam már, mind az igérte, hogy megállítja a hajhullásom! Valójában egyik sem ért el sikert és már nagyon rosszul éreztem magam emiatt. A renokin volt az első termék amelyik valóban segített és megállítottam a hajhullásom. De nem csak megállította, hanem elkezdett nőni tőle a hajam a kopaszodó részeken is. Hihetetlen! Mindenkinek ajánlom a terméket aki hajhullásban vagy kopaszodásban szenved. Nekem segített és ezért ajánlom a terméket. Küldtem egy képet is, nézzék meg a hatását!

- Tóth Gábor, Budapest, 2013.09.10.


"Bátran ajánlom bárkinek, akinek hull a haja."

„Kétségbeesettem vettem észre, hogy hull a hajam, nem igazán talált senki magyarázatot rá, hogy a stressz, vagy vitamin, ásványianyag hiánya(modell vagyok, sokat fogyókúrázom), de senki nem talált gyógymódott a hajhullásomra. Az én szakmámban elengedhetetlen a szép egészséges haj, éppen ezért nagon magam alatt voltam. A fotósom édesanyja hívta fel a figyelmemet a Renokinra, ki is próbáltam, és rövid időszak után észrevettem a jótékony hatását, sőt a fodrászom is megjegyezte, hogy egyre kevesebb haj marad a fejmosóban, és a hajkefében. Örülök, hogy rátaláltam, és bátran ajánlom bárkinek, akinek hull a haja.”

- Szilágyi Krisztina, Budapest, 2013.09.03.


"Párszori használat után már látszott a hatás."

„Elkezdtem festeni a hajam, azóta fokozatosan hullt. Hiába próbáltam ki mindenféle krémet, olajat, sampont, egyik sem segített. Egy ismerősöm is használta ezt a szert, és neki megállította a hajhullását, és kipróbáltam én is. Párszori használat után már látszott a hatás, egészségesebb lett a hajam, egyre kevesebb hullt, és végül teljesen megszűnt. Ajánlom mindenkinek a Renokint.”

- Szalai Edina, Szeged, 2013.08.27.


"Borzasztó konnyű a használata és kényelmes."

„Ez úton szeretnék köszönetet mondani a Renokin szempillanövesztő feltalálójának, úgyanis mióta használom a szempilláim kétszer olyan hosszúak és sűrűek mint előtte. Azért kezdtem el használni mert a festék megroncsolta őket, valamint a mindennapos make-up eltávolitás megviselte a szempilláimat. Ijjedve vettem észre hogy minden egyes arctisztitáskor a vatta pamacson maradt sok kicsi szempilla. Egy hét után csökkent a hullás es sűrűsödni kezdett. Borzasztó konnyű a használata és kényelmes, hiszen este felteszem és reggel lemosom, aztán jöhet a smink. Ezt mindig fogom használni mint a szempilláim vitaminját.”

- Berecz Orsolya, Debrecen, 2013.08.23.


"Bátran merem ajánlani a Renokin-t, mindenkinek."

„A nevem Dorina, sportoló vagyok. Tavaly novemberben szembesültem először a hajhullásommal, de nem tulajdonítottam, különösebb jelentőséget neki, gondoltam-a szokásos őszi hajhullás, nem vészes. Ahogy teltek a hónapok egyre inkább láthatóvá vált a hajmennyiség csökkenése, és tudatosult bennem, hogy ez nem játék....Bőrgyógyászom ajánlotta a Renokin-t. Kissé szkeptikusan fogadtam, de az eredmény meggyőzött, ez valóban hatásos, pár használat után megszűnt a hajhullás, és a szálak szépen regenerálódtak. Azóta is ezt használom, bátran merem ajánlani a Renokin-t, mindenkinek, aki hasonló problémával küzd.”

- Gál Dorina, Mosonmagyaróvár, 2013.08.16.


Összesen 24 vásárlói vélemény.

« 1 2 3 4 5 »

Ügyfélszolgálat

Megrendelésével kapcsolatban forduljon ügyintézőnkhöz: (06) 1 999 6211
ugyfelszolgalat@renokin.eu
8.00-16.30 óra között


Szaktanácsadás:

Dr. Apostol Éva
Kérdéseit a drapostol.eva@gmail.com
e-mail címen teheti fel szakemberünknek, aki 48 órán belül válaszol Önnek


Kiszállítás 24 órán belül

MegrendelemKlikk ide

Klinikailag tesztelve részletek itt

Természetes összetevőket tartalmaz

100%-os pénzvisszafizetési garancia!