Az én történetem

Szép napot kívánok, Répás Annamária vagyok, modell, ez pedig az én történetem:

Répás Annamária

1995-ben elvégeztem Smith Bea és Mátyók József modelliskoláját, majd 1996-ban elindultam a Look of the Year modellkeresőversenyén, ahol 3. helyezett és a legtöbb különdíjas lettem. Ebben az évben kizárólagosan leszerződtetett az Image Modellügynökség és munkalehetőséget kaptam Párizsban, ahol olyan tervezőkkel dolgoztam, mint Cristian Dior, Leonard és Eres. Részt vettem a párizsi Pret a Porten, ami után a világ különböző részein dolgoztam mint pl.: Milánó, Isztambul, Németország…

Ahogy látja, sok alkalmam volt a kellő tapasztalatot összegyűjteni ahhoz, hogy megnyissam saját modelliskolámat, és átadjam tudásom az igazán igényes modelleknek.

A hajápolás ugyanolyan fontos tanóra, mint a járásgyakorlat, vagy a színészi készségek fejlesztése. Egy modell haja olyan folyamatos megpróbálatásoknak van kitéve, amihez kellő támogatásra van szükség. Hogy mik is ezek?

Ha hiszi, ha nem, természetes koronánk, vagyis annak hajhagymái már akkor terhelés alatt vannak, ha kicsit szorosabban kötjük fel azt, vagy esetleg 2 naponta mossuk. Aki számára ez mindennapos, nagyon ügyeljen hajára, mert a kopaszodás első jelei szinte alig láthatóak.

A Renokin termékei, mint a sampon, és a kondicionáló külön-külön is megállják a helyüket a nagy nevek közt, mégis ajánlom kipróbálni a teljes Renokin Programot, ami már tartalmazza a hajnövesztő oldatot is. Komolyan mondom, alig hittem el, mikor ajánlották, mégis igaz az állítás, hogy megállítja a hajhullást, visszanöveszti az előző 6 év alatt elhalt hajhagymákat, amivel még az őszülés folyamatát is lelassítja.

Sokaknak nőként “ciki” lehet hajhullásról, kopaszodásról beszélni, pedig ha beszélünk róla, ha nem, a probléma jelen van. Beszéljünk hát róla, s oldjuk meg.

Répás Annamária

Tanítványaimnak úgymond “kötelező olvasmány” a Renokin, mert mindenki személyre szabottan használhatja.

Fiatalabb (iskolás) tanítványaim haja gyönyörű és erős, mégis gyakran fordulnak hozzám azzal, hogy ezer fajta szempillaspirált használtak már, de sosem látják olyannak magukat kifestve, amilyennek szeretnék, műszempillát viszont nem szeretnének. Ekkor szoktam megkérdezni tőlük: – Nem szeretnél inkább műszempilla nélkül tökéletes tekintetet? A lashlash szempillanövesztővel ugyanezt elérheted, mégis megkíméled, sőt táplálod szemhéjad bőrét.

Hitetlenkedve néznek, de mikor megmutatom a sajátjaimat, nem is kell többet mondanom, azonnal kérnek belőle…

Próbálja ki a Renokint, és fordítsa vissza az idő kerekét, ha az már az ellensége! Az eredmény garantált.

Répás Annamária vagyok,
és sok-sok sikert kívánok Önnek!

További cikkek

Kapcsolódó termékeink:

Renokin Haj Revitalizáló Program

A Renokin Haj Revitalizáló Program dúsítja, selymesebbé és fényesebbé teszi a hajat, aktív alkotórészeivel hatékonyan megelőzi a hajhullást, és új haj növekedését segíti elő mellékhatások nélkül.

Renokin lashlash

A Renokin Lash Lash szempillanövesztő folyadék (5 ml) segítségével nincs többé szükség műszempillára. Igéző tekintet természetesen, lépésről lépésre.


KEZDJEN BELE A HAJNÖVESZTÉSBE!

MegrendelemKlikk ide

Klinikailag tesztelve részletek itt

 • Kik használják!

  ... Ezt a blogot inkabb a lanyok figyelmebe ajanlom.
  Muszempilla, soros, tincses, 3D 4D 20D 󾌴 Ismeros szavak? 󾰀 Igen, en is...

 • Vélemények

  Bátran ajánlom bárkinek, akinek hull a haja.

  „Kétségbeesettem vettem észre, hogy hull a hajam, nem igazán talált senki magyarázatot rá, hogy a stressz, vagy vitamin, ásványianyag hiánya(modell vagyok, sokat fogyókúrázom), de senki nem talált gyógymódott a hajhullásomra. Az én szakmámban elengedhetetlen a szép egészséges haj, éppen ezért nagon magam alatt voltam. A fotósom édesanyja hívta fel a figyelmemet a Renokinra, ki is próbáltam, és rövid időszak után észrevettem a jótékony hatását, sőt a fodrászom is megjegyezte, hogy egyre kevesebb haj marad a fejmosóban, és a hajkefében. Örülök, hogy rátaláltam, és bátran ajánlom bárkinek, akinek hull a haja.”

  - Szilágyi Krisztina

  Nem is vagyok olyan öreg!

  Minden férfi életében eljön az a csodás pillanat, amikor először meglátogatja a család az újdonsült unokával. Nagy megpróbáltatás volt elhitetnem önmagammal, hogy nem is vagyok olyan öreg... ...aztán tükörbe néztem, és végleg leromboltam az önképem. A nyugdíjaskori Kojak jutott az eszembe 30 évnyi bűnüldözés súlyával az arcán. Tarthatatlan állapot! Valamit tennem kell. Amikor kibontottam az első csomag Renokint, már tudtam, hogy jól döntöttem. Az egyik kollégám ajánlotta, miután büszkén mesélte, hogy évek után újra fodrásznál járt. Még csak négy hónapja használom az oldatot, de a feleségem máris másként néz rám. Köszönöm Renokin csapat, kívánom, hogy minél többen tudjanak erről a szerről. Sőt, teszek is érte!

  - Prowazek József

  Olvasson további véleményeket…

  Bőrgyógyász ajánlásával

  Dr. Apostol Éva vagyok, bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos. A Budapesti Orvostudományi Egyetemen diplomáztam, majd a szakvizsgáig a X.ker Bőrgondozóban szereztem nagy gyakorlatot. Később a Központi Honvéd Kórház bőrgyógyászati osztályán dolgoztam, ahol neves bőrgyógyászoktól megtanultam, hogy ne csak a bőrtüneteket, hanem az egész \"embert\" vizsgáljam. 20 éve folytatok magánrendelést. Nem szokásom termékeket támogatni de a Renokint használó betegeim olyan szép sikereket értek el, hogy úgy döntöttem, szívesen adom a nevem egy ilyen termékhez, mely ráadásul bizonyítottan működik. Számomra az is megyőzo volt , hogy proDERM klinika végezte a klinikai teszteket , hasonlóan mint a L’Oreal, Revlon és Henkel termékekét is. A bőrgyógyászatot nagyon nehéz, de gyönyörű szakmának tartom, ami számomra nem csak hivatás, hanem hobby is, így a legnagyobb ajándék számomra a gyógyult, elégedett páciens.
  Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal a drapostol.eva@gmail.com e-mail címen. 48 belül válaszolok Önnek.

  Ügyfélszolgálat

  Megrendelésével kapcsolatban forduljon ügyintézőnkhöz: (06) 1 999 6211
  ugyfelszolgalat@renokin.eu
  8.00-16.30 óra között


  Szaktanácsadás:

  Dr. Apostol Éva
  Kérdéseit a drapostol.eva@gmail.com
  e-mail címen teheti fel szakemberünknek, aki 48 órán belül válaszol Önnek


  100%-os pénzvisszafizetési garancia!

  Kiszállítás 24 órán belül

  Természetes összetevőket tartalmaz