Az én történetem

Szép napot kívánok, Répás Annamária vagyok, modell, ez pedig az én történetem:

Répás Annamária

1995-ben elvégeztem Smith Bea és Mátyók József modelliskoláját, majd 1996-ban elindultam a Look of the Year modellkeresőversenyén, ahol 3. helyezett és a legtöbb különdíjas lettem. Ebben az évben kizárólagosan leszerződtetett az Image Modellügynökség és munkalehetőséget kaptam Párizsban, ahol olyan tervezőkkel dolgoztam, mint Cristian Dior, Leonard és Eres. Részt vettem a párizsi Pret a Porten, ami után a világ különböző részein dolgoztam mint pl.: Milánó, Isztambul, Németország…

Ahogy látja, sok alkalmam volt a kellő tapasztalatot összegyűjteni ahhoz, hogy megnyissam saját modelliskolámat, és átadjam tudásom az igazán igényes modelleknek.

A hajápolás ugyanolyan fontos tanóra, mint a járásgyakorlat, vagy a színészi készségek fejlesztése. Egy modell haja olyan folyamatos megpróbálatásoknak van kitéve, amihez kellő támogatásra van szükség. Hogy mik is ezek?

Ha hiszi, ha nem, természetes koronánk, vagyis annak hajhagymái már akkor terhelés alatt vannak, ha kicsit szorosabban kötjük fel azt, vagy esetleg 2 naponta mossuk. Aki számára ez mindennapos, nagyon ügyeljen hajára, mert a kopaszodás első jelei szinte alig láthatóak.

A Renokin termékei, mint a sampon, és a kondicionáló külön-külön is megállják a helyüket a nagy nevek közt, mégis ajánlom kipróbálni a teljes Renokin Programot, ami már tartalmazza a hajnövesztő oldatot is. Komolyan mondom, alig hittem el, mikor ajánlották, mégis igaz az állítás, hogy megállítja a hajhullást, visszanöveszti az előző 6 év alatt elhalt hajhagymákat, amivel még az őszülés folyamatát is lelassítja.

Sokaknak nőként “ciki” lehet hajhullásról, kopaszodásról beszélni, pedig ha beszélünk róla, ha nem, a probléma jelen van. Beszéljünk hát róla, s oldjuk meg.

Répás Annamária

Tanítványaimnak úgymond “kötelező olvasmány” a Renokin, mert mindenki személyre szabottan használhatja.

Fiatalabb (iskolás) tanítványaim haja gyönyörű és erős, mégis gyakran fordulnak hozzám azzal, hogy ezer fajta szempillaspirált használtak már, de sosem látják olyannak magukat kifestve, amilyennek szeretnék, műszempillát viszont nem szeretnének. Ekkor szoktam megkérdezni tőlük: – Nem szeretnél inkább műszempilla nélkül tökéletes tekintetet? A lashlash szempillanövesztővel ugyanezt elérheted, mégis megkíméled, sőt táplálod szemhéjad bőrét.

Hitetlenkedve néznek, de mikor megmutatom a sajátjaimat, nem is kell többet mondanom, azonnal kérnek belőle…

Próbálja ki a Renokint, és fordítsa vissza az idő kerekét, ha az már az ellensége! Az eredmény garantált.

Répás Annamária vagyok,
és sok-sok sikert kívánok Önnek!

További cikkek

Kapcsolódó termékeink:

Renokin Haj Revitalizáló Program

A Renokin Haj Revitalizáló Program dúsítja, selymesebbé és fényesebbé teszi a hajat, aktív alkotórészeivel hatékonyan megelőzi a hajhullást, és új haj növekedését segíti elő mellékhatások nélkül.

Renokin lashlash

A Renokin Lash Lash szempillanövesztő folyadék (5 ml) segítségével nincs többé szükség műszempillára. Igéző tekintet természetesen, lépésről lépésre.


KEZDJEN BELE A HAJNÖVESZTÉSBE!

MegrendelemKlikk ide

Klinikailag tesztelve részletek itt

 • Kik használják!

  ... Ezt a blogot inkabb a lanyok figyelmebe ajanlom.
  Muszempilla, soros, tincses, 3D 4D 20D 󾌴 Ismeros szavak? 󾰀 Igen, en is...

 • Vélemények

  Borzasztó konnyű a használata és kényelmes.

  „Ez úton szeretnék köszönetet mondani a Renokin szempillanövesztő feltalálójának, úgyanis mióta használom a szempilláim kétszer olyan hosszúak és sűrűek mint előtte. Azért kezdtem el használni mert a festék megroncsolta őket, valamint a mindennapos make-up eltávolitás megviselte a szempilláimat. Ijjedve vettem észre hogy minden egyes arctisztitáskor a vatta pamacson maradt sok kicsi szempilla. Egy hét után csökkent a hullás es sűrűsödni kezdett. Borzasztó konnyű a használata és kényelmes, hiszen este felteszem és reggel lemosom, aztán jöhet a smink. Ezt mindig fogom használni mint a szempilláim vitaminját.”

  - Berecz Orsolya

  Folyamatos használat során rádöbbentem, hogy megtaláltam a csodaszert!

  „Harminckét éves anyuka vagyok, van egy nyolc hónapos babám. A szoptatás ideje alatt vettem először észre, hogy hull a hajam. Soha nem volt különösebben dús, de szinte felére csökkent ez a kevés is. Bőrgyógyásztól kezdve, fodrászt, hajgyógyászt, mindenki tanácsát meghallgattam, sok ezer forintot költöttem, míg végül rátaláltam a Renokinra. Mikor elkezdtem használni, azt hittem, tévedek, hiszen ennyire hamar nem is lehet látványos eredménye semmilyen szernek, de a folyamatos használat során rádöbbentem, hogy megtaláltam a csodaszert! Pár használat után egyre kevesebb hajam hullt, és mára teljesen megszűnt ez a problémám, sőt, talán még egészségesebb fényesebb a hajam, mint eddig volt. Mindenkinek ajánlom!!”

  - Kovács Diána

  Olvasson további véleményeket…

  Bőrgyógyász ajánlásával

  Dr. Apostol Éva vagyok, bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos. A Budapesti Orvostudományi Egyetemen diplomáztam, majd a szakvizsgáig a X.ker Bőrgondozóban szereztem nagy gyakorlatot. Később a Központi Honvéd Kórház bőrgyógyászati osztályán dolgoztam, ahol neves bőrgyógyászoktól megtanultam, hogy ne csak a bőrtüneteket, hanem az egész \"embert\" vizsgáljam. 20 éve folytatok magánrendelést. Nem szokásom termékeket támogatni de a Renokint használó betegeim olyan szép sikereket értek el, hogy úgy döntöttem, szívesen adom a nevem egy ilyen termékhez, mely ráadásul bizonyítottan működik. Számomra az is megyőzo volt , hogy proDERM klinika végezte a klinikai teszteket , hasonlóan mint a L’Oreal, Revlon és Henkel termékekét is. A bőrgyógyászatot nagyon nehéz, de gyönyörű szakmának tartom, ami számomra nem csak hivatás, hanem hobby is, így a legnagyobb ajándék számomra a gyógyult, elégedett páciens.
  Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal a drapostol.eva@gmail.com e-mail címen. 48 belül válaszolok Önnek.

  Ügyfélszolgálat

  Megrendelésével kapcsolatban forduljon ügyintézőnkhöz: (06) 1 999 6211
  ugyfelszolgalat@renokin.eu
  8.00-16.30 óra között


  Szaktanácsadás:

  Dr. Apostol Éva
  Kérdéseit a drapostol.eva@gmail.com
  e-mail címen teheti fel szakemberünknek, aki 48 órán belül válaszol Önnek


  100%-os pénzvisszafizetési garancia!

  Kiszállítás 24 órán belül

  Természetes összetevőket tartalmaz