Kipróbálom a Renokin hajnövesztőt – kockázatok nélkül

Dr. ApostolÜdvözlöm! Dr. Apostol Éva bőrgyógyász vagyok.

Napjainkban rengeteg hajhullás elleni, hajnövesztő termék található a piacon, melyek közül hatékonyság tekintetében nem mind váltja be a hozzá fűzött reményeket.

Két-három próbálkozás után az ember reménytelennek találja a helyzetet, és jogosan úgy gondolhatja, hogy igazán hatékony hajnövesztő készítmény nem létezik. Amit eddig kipróbált, azok mind hatástalanok voltak, ezért a legtöbben nem próbálkoznak tovább. A legnagyobb probléma ezekkel a termékekkel, hogy képtelenek megfelelő garanciát nyújtani a hatékonyságra, így maga a választás is kockázattal jár.

A bizalmatlanság eloszlatása céljával alaposan körbejártam a hajnövesztő készítmények tárgykörét, és végül letettem voksom a Renokin hajnövesztő mellett, mivel klinikailag tesztelt készítmény és saját szememmel győződtem meg róla, hogy működik.

Semmit sem veszíthet azzal, ha már most megrendeli a két- vagy a három hónapos adagot

A Renokin termékekre azért biztosítunk 90 napos pénzvisszafizetési garanciát, mert első felhasználóinknak erősen ajánlott a 3 hónapos kezdeti hajnövesztő-kezelés. Szeretnénk biztosítani azt, hogy vásárlóinknak semmi veszítenivalójuk ne legyen a három hónapos adag megrendelésével, amellyel így rengeteg pénzt tudnak megspórolni, szemben a programok egyenkénti vásárlásával.

Tapasztalataink azt mutatják, hogy aki induláskor csak egy csomagot rendel, az rendszerint három-négy hét elteltével továbbiakat vásárol saját maga, vagy akár a szerettei számára. A későbbiekben megrendelt második, illetve harmadik csomagok esetén ugyanúgy élvezheti ezen csodás termékek előnyeit, de ha nem egyszerre rendeli meg a három havi adagot, akkor eleshet a meglehetősen jelentős megtakarítástól.

Kipróbálom a Renokin hajnövesztő készítményt kockázatok nélkül

Bizonyítottan működik, klinikailag tesztelt!

 

Adatvédelem

A cégünk tiszteletben tartja az Ön személyes adatait, azokat nem adjuk ki.

A rendelés folyamán megadott információk, mint cím, telefonszám, bankkártyaszám stb. kizárólag a rendelés és a csomag küldés célját szólgálja.

Nem használjuk fel az email címét SPAM küldésre, nem támogatjuk a kéretlen levelek forgalmát. Időnként informáljuk a törzsvásárlóinkat egy-egy akcióról, de ha nem óhajt ilyen jellegü leveleket kapni tőlünk, egyszerüen tudasson minket erröl az ugyfelszolgalat@renokin.eu e-mail címen.

Kiszállítás

A kiszállítás egy árban van, akár telefonon, akár a weboldalunkon rendeli meg a termékeinket. A kézbesítés két munkanapon belül várható, a szállítás időpontjáról a DPD Futárszolgálat SMS-ben értesíti Önt.
Kérjük vegye figyelembe, hogy a kiszállítás hétfőtől-péntekig, 08.00 – 17.00 óráig történik.

A termékeinkkel kapcsolatban kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatosunkkal közvetlenül az ugyfelszolgalat@renokin.eu e-mail címen.

 

Pénz-visszafizetési garancia feltételei

A termékre vonatkozóan akkor jár a pénz-visszafizetési garancia, ha a túlzott hajhullás nem csökken, vagy nem szűnik meg a termék rendeltetésszerű használata ellenére sem. A normál mértékű hajhullást nem szünteti meg a hajnövesztő, mivel az a szervezet természetes folyamata, ez naponta hozzávetőlegesen száz hajszálat jelent.

A hajnövesztő hatás, valamint a hajhullás megakadályozása érdekében minimum három hónapig kell használni a Renokin hajnövesztőt, ezért a pénz-visszafizetési garancia egy hónap használat után, tehát egy darab termékre nem érvényesíthető. Minimum három csomag (Hajnövesztő program, oldat vagy lashlash szempillanövesztő) felhasználása után érvényesíthető a pénz-visszafizetési garancia, amennyiben az előírt használat nem bizonyult hatékonynak. Kérjük vegye figyelembe, hogy a termék használati ideje függhet a haj típusától és annak sűrűségétől.

Amennyiben a Renokin három hónap használat után sem fejti ki hatását, akkor léphet érvénybe a pénz-visszafizetési garancia. Ez esetben érdemes orvosi kivizsgálást kezdeményezni a hajhullás okával kapcsolatban, mert valószínűleg valamilyen rejtett betegség áll a háttérben, amely megakadályozza a haj regenerációját.

A hajnövesztő hatás nem garantálható, hiszen a hajhullás okától függ, hogy a hajhagymák életképesek maradnak-e a hajhullás után, ezért a pénz-visszafizetési garancia kizárólag a hajhullás megszüntetésének elmaradása esetén érvényesíthető.

Hogyan érvényesíthető a pénz-visszafizetési garancia?

Amennyiben a Renokin hajnövesztő a helyes használat esetén sem volt hatékony az Ön számára, a felhasználást követően a következő módon érvényesítheti a százszázalékos pénz-visszafizetési garanciát:

Küldje vissza részünkre a felhasznált termékek dobozát, valamint a vásárlást igazoló számlát, illetve annak másolatát. Ezen kívül küldje el számunkra lakossági bankszámlaszámát (nemzetközi formában – IBAN, SWIFT kód), valamint a számlatulajdonos nevét. Kizárólag ezen adatok birtokában tudjuk visszatéríteni a Renokin hajnövesztő vételárát.

A három csomag (Hajnövesztő program, oldat vagy lashlash szempillanövesztő) vételárának visszaigénylése esetén a garancia a vásárlás utáni átvételt követő 98. napig érvényesíthető, mivel ezek felhasználási ideje három hónap (90 nap – a klinikai teszteredmények szerint).

Amennyiben az Ön garanciaigénye megfelel a pénz-visszafizetési garancia feltételeinek, akkor ennek beérkezésétől számított két héten belül visszafizetjük Önnek a Renokin hajnövesztő vételárát.

Amennyiben a pénz-visszafizetési garancia iránti igény nem felel meg a feltételeknek, akkor a garancia nem érvényesíthető, az igény jogi útra nem terelhető.

 

Általános szerződési feltételek

Jelen dokumentum határozza meg azokat a NaturalSwiss és a Hajhullasellen.eu weboldal felhasználói között létrejött szerződési feltételeket, melyek a weboldalon rendelkezésre álló Szolgáltatások használatára vonatkoznak, valamint szabályozza a weboldal és felhasználói közötti kapcsolatot.

I. Általános rendelkezések

Fogalom meghatározás

1. Cikk
A jelen szerződési feltételekben foglaltak szerint az alább felsorolt kifejezések és fogalmak az alábbiakra vonatkoznak:

 • “Hajhullasellen.eu” (http://www.hajhullasellen.eu) egy weboldal – a NaturalSwiss tulajdonában álló virtuális információforrás az Interneten, mely a NaturalSwiss termékeit és szolgáltatásait mutatja be, és lehetőséget biztosít az oldal felhasználói számára, hogy különböző szolgáltatásokat igénybe vegyenek, valamint hogy az oldalon található hiperhivatkozások segítségével a NaturalSwiss szerverén vagy más, a NaturalSwiss irányítása alá nem tartozó szerveren tárolt információforrásokhoz hozzáférjenek. A “NaturalSwiss” (“NaturalSwiss”) egy korlátolt felelősségű társaság, melyet a hatályos EU törvények szerint az 45 633 291 regisztrációs szám alatt NaturalSwiss néven, az alábbi postai címmel jegyeztek be: Natural Swiss Ltd, Jelenia 1, 811 05 Bratislava, Szlovákia
 • NaturalSwiss biztosítja a jelen szerződési feltételek szerinti szolgáltatásokat, a Hajhullasellen.eu weboldalon keresztül, melyet a szlovákiai ÁFA törvény szerinti SK2022247689 szám alatt bejegyzett Natural Swiss Ltd, Jelenia 1, 811 05 Bratislava, Szlovákia kezel és tart fenn.
 • A “Szolgáltatások” azok a szolgáltatások és források, melyeket a NaturalSwiss a Hajhullasellen.eu felhasználói számára biztosít a Hajhullasellen.eu alatti weboldalon keresztül, beleértve a jelen katalógusban /terméklistán / szereplő termékeket és más szolgáltatásokat, melyek folyamatosan bővülnek és változhatnak.
 • A “Felhasználó” az a természetes személy, aki a NaturalSwiss által biztosított Szolgáltatásokat a Hajhullasellen.eu weboldalon keresztül igénybe veszi, miután a későbbiekben részletezett regisztrációs követelményeknek eleget tett. A felhasználó a NaturalSwiss-szel szerződéses viszonyban áll.
 • “Szándékos visszaélésnek” minősül minden olyan tett vagy szándék, mely az Internet etikájával összeférhetetlen, vagy az Internethez vagy más azzal kapcsolatos hálózathoz kapcsolódó személyeknek kárt okoz, valamint minden olyan tett, mely bűntettnek vagy közigazgatási szabálysértésnek minősül a Szlovák /EU vagy más alkalmazandó jog rendelkezései szerint. Szándékos visszaélésnek minősül nem kizárólagosan minden az alábbiakban felsorolt tett vagy kísérlet: flooding, a forrásokhoz való hozzáférés más felhasználói jogainak, nevének és jelszavának felhasználásával, a rendszer hibáinak felhasználása saját célokra, illetve információszerzés érdekében (HACK), olyan tett, mely ipari kémkedésnek vagy szándékos rongálásnak minősül, a rendszer vagy az információ forrásfeltörése, megrongálása vagy tönkretétele (CRACK), engedély nélküli távoli irányításra kifejlesztett rendszerek továbbítása (Trójai vírusok), vírusok telepítése, az Internet vagy más kapcsolódó hálózatok felhasználóinak általános felhasználását zavaró vagy gátló tettek, stb.
 • A “Webhely” egy bizonyos, az Interneten elérhető tárhely, mely egy egységes cím (URL) és egy HTTP, HTTPS vagy más általános protokollon keresztül érhető el, mely fájlok, programok, szövegek, képek, fényképek vagy más anyagok és források összességét jelenti.
 • A “Weboldal” a webhely egyik része.
 • Az “IP cím” egy egyedi azonosítószám, melyet az egyes számítógépek, weboldalak vagy felhasználói forrás mellé rendelnek, mely lehetővé teszi a felhasználók internetes helyének meghatározását.
 • A “Felhasználói fiók” a Hajhullasellen.eu webhely egy adott része, mely a NaturalSwiss által tárolt, a NaturalSwiss által a szerződés megkötésekor igényelt felhasználói információkat tartalmazza. A felhasználói fiók kizárólag felhasználói név és jelszó segítségével érhető el. A felhasználói fiók lehetőséget biztosít a felhasználó számára, hogy olyan szolgáltatásokat is igénybe vegyen, melyekhez a NaturalSwiss adatbázisba történő előzetes regisztráció szükséges, valamint lehetővé teszi a szolgáltatások igénybevételének lemondását, a regisztráció során megadott adatok módosítását, a jelszó megváltoztatását és egyéb funkciókat.
 • “Információs rendszer” minden olyan eszköz vagy eszközök hálózata, melyek összességének vagy részének segítségével egy bizonyos program lehetővé teszi az automata adatfeldolgozást.
 • “Hiperhivatkozás” minden olyan egy bizonyos weboldalon elhelyezett link, mely lehetővé teszi a más weboldalakhoz, információforrásokhoz vagy másokhoz történő hozzáférést a standard protokollokon keresztül.
 • A “Jelszó” a felhasználó által választott betűkből, számokból és/vagy más karakterekből álló egyéni kód, mely a felhasználói névvel együtt lehetővé teszi a felhasználói fiókhoz történő hozzáférést.
 • A “Felhasználói név” a felhasználó által választott betűkből, számokból és/vagy más karakterekből álló egyéni kód, mely azonosítja a felhasználót a felhasználói fiókhoz történő hozzáférésekor.
 • “Véletlen eseménynek” minősül minden a szerződés pillanatában előre nem látható körülmény, mely a szolgáltatások biztosítását ellehetetleníti.

A szerződés tárgya

2. Cikk

 • A NaturalSwiss szolgáltatásait kizárólag a felhasználó engedélyével az alábbiakban meghatározottak szerint és az egyes szolgáltatások biztosítására vonatkozó Hajhullasellen.eu weboldalakon közzétett egyéb feltételek teljesítésével biztosítja.
 • A jelen szerződési feltételek által szabályozott szolgáltatások a források és szolgáltatások egy összetett halmazát jelentik, melyeket a Hajhullasellen.eu weboldalain elérhető szerződési feltételekben meghatározottak szerint csak előzetes regisztrációval, illetve regisztrációval és a vonatkozó ár megfizetésével vehetők igénybe.
 • A Hajhullasellen.eu weboldal felhasználói szabályai vonatkoznak minden olyan forrás és szolgáltatás igénybevételére, melyek a vásárlók előzetes regisztrációját teszik szükségessé.
 • A felhasználó maga köteles minden olyan számítógépet és más technikai eszközt, internet hozzáférést, illetve az információs csomagok a felhasználó és a weboldal közötti átviteléhez szükséges kapcsolatot biztosítani, melyek a biztosított szolgáltatások igénybevételéhez szükségesek. A NaturalSwiss nem vállal felelősséget olyan esetekre, melyekben a felhasználó nem fér hozzá a szolgáltatásokhoz, amennyiben ezek olyan problémából adódnak, melyek a NaturalSwisstől függetlenek (hardver vagy szoftver probléma, internetes kapcsolatra vonatkozó problémák, stb.).
 • A jelen szerződési feltételek nem vonatkoznak a felhasználó és harmadik fél közötti kapcsolatra, valamint azokra a szolgáltatásokra, melyekre külön szabályozás van érvényben.

3. Cikk
A NaturalSwiss által biztosított szolgáltatások sokfélék, számuk folyamatosan nő, és a további fejlesztések és bővítések érdekében bármikor módosíthatóak (szabad hozzáférés, előzetes regisztráció, a vonatkozó ár regisztrációt követő megfizetése), valamint számukat, jellemzőiket, és biztosításának módját a NaturalSwiss bármikor megváltoztathatja.

Az általános szerződési feltételek elfogadása. Regisztráció

4. Cikk

 • A rendelkezésre álló szolgáltatások igénybevételéhez a felhasználónak a Hajhullasellen.eu weboldalon elérhető regisztrációs űrlap online kitöltésével regisztrálnia kell, mellyel egy időben elfogadja a jelen szerződési feltételeket.
 • A regisztrációs űrlap kitöltésével és az “I have read the General Terms and Conditions and I agree with it” (“Elolvastam és elfogadom a szerződési feltételeket”) mező kipipálásával, valamint a “Create my account now!” (“Hozd létre a fiókomat most!”) virtuális gombra való kattintással a felhasználó egy elektronikus nyilatkozatot hoz létre a szlovák /EU/ elektronikus okirat értelmében, és elismeri, hogy elolvasta, megértette és elfogadta a jelen szerződési feltételekben foglaltakat, és vállalja, hogy azoknak megfelelően jár el. Az elektronikus nyilatkozat, melyet a NaturalSwiss szerverén keresztül egy olyan általánosan elfogadott technikai átalakítást biztosító módon tárolunk, mely lehetővé teszi a nyilatkozat reprodukcióját, az említett jogszabályozás értelmében elektronikus okiratnak minősül. A NaturalSwissnek jogában áll a felhasználók IP címét valamint bármely más, a felhasználók azonosításához, a felhasználók a jelen szerződési feltételek elfogadásáról szóló elektronikus nyilatkozatának reprodukálásához szükséges információkat az esetleges felmerülő jogviták esetére log-fájlokban tárolni. A felhasználó korlátozás nélkül módosíthatja az általa a regisztrációs űrlap kitöltésekor megadott információkat az előbbi 2. bekezdésben foglaltak szerinti nyilatkozat megerősítése előtt.
 • A NaturalSwiss által nyújtott kifizetett szolgáltatások igénybevételéhez, kivéve a regisztrációt, a vonatkozó ár megfizetése és a licencszerződés elfogadása együttesen szükséges.
 • A regisztrációs űrlap kitöltésekor a felhasználó köteles az azonosítására alkalmas információkat, foglalkozását és az egyéb szükséges elektronikus adatokat a valós tényeknek megfelelően megadni, valamint azok változását a változást követő 7 napon belül bejelenteni. A felhasználó kijelenti és garantálja, hogy az általa megadott adatok a valós tényekkel mindenben megegyeznek és vállalja, hogy a fenti adatok változása esetén frissíti a megadott adatokat.
 • Amennyiben a felhasználó téves adatokat ad meg, vagy a fenti bekezdés értelmében nem értesít bennünket az adatok változásáról, a NaturalSwissnek jogában áll a szolgáltatások biztosítását és a felhasználó regisztrációjának támogatását előzetes értesítés nélkül érvénytelennek tekinteni vagy felfüggeszteni. A szolgáltatások biztosításának megtagadása vagy felfüggesztése egyúttal a jelen szerződés felbontásának tekinthető.
 • A jelen szerződés értelmében kiskorú személyek esetén a szülői vagy gyámsági jogokat gyakorló személy köteles felelősséget vállalni a kiskorú által a NaturalSwissnek, vagy a regisztrációval és a szolgáltatások igénybevételével kapcsolatos harmadik feleknek okozott károkért, illetve a hamis adatok megadásával okozott károkért.

Felhasználói név és Jelszó

5. Cikk

 • A felhasználó felel saját jelszavának védelméért, valamint minden olyan tevékenységért, mely az ő felhasználói neve és jelszava segítségével ő vagy bármely harmadik fél által valósul meg.
 • A felhasználó köteles a tőle telhető legtöbbet megtenni jelszavának titokban tartása érdekében.
 • A felhasználó jelszavát nem adhatja ki harmadik félnek, és köteles a NaturalSwiss-t haladéktalanul értesíteni, amennyiben adatait illetéktelenül használták, vagy arra kísérletet tettek. A fentiektől függetlenül, a felhasználó köteles a NaturalSwiss-t haladéktalanul értesíteni, amennyiben a biztosított szolgáltatásokat illetéktelenül vették igénybe.
 • Az internet protokollok jellegzetességeire tekintettel és a jelszó által védett adatok védelme érdekében a felhasználó vállalja, hogy amennyiben a bejelentkezését követően el kívánja hagyni az oldalt, a “Sign out” (“Kijelentkezés”) virtuális gombra kattint.

Szerződési feltételek módosítása

6. Cikk

 • Mivel a NaturalSwiss által biztosított szolgáltatások sokfélék, számuk folyamatosan nő, és a további fejlesztések és bővítések érdekében bármikor, valamint számukat, jellemzőiket, és biztosításának módját a NaturalSwiss bármikor megváltoztathatja, a szolgáltatásokra vonatkozó alkalmazandó jogszabályok értelmében a jelen szerződési feltételeket a NaturalSwiss bármikor egyoldalúan megváltoztathatja.
 • A jelen szerződési feltételek megváltoztatása esetén, a NaturalSwiss székhelye és bejegyzett irodai címe: Csendes utca 3, Révkomárom - 94501 Szlovákia – Európai Uniós tagállam.
 • A NaturalSwiss vállalja, hogy emailben és/vagy a felhasználói profilra, a felhasználóik fiókban vagy a NaturalSwiss bármely weboldalán feltűnő helyen elhelyezett értesítővel értesíti a felhasználót a változásról. Amennyiben a fenti második bekezdés értelmében a felhasználó nem nyilatkozik a megváltozott feltételek el nem fogadásáról, úgy a módosítások a felhasználó által is elfogadottaknak tekintendők. Ellenkező esetben a NaturalSwissnek jogában áll a szolgáltatások biztosítását haladéktalanul beszüntetni az adott felhasználó számára, mely a jelen szerződés azonnali felbontásának tekintendő.

II. Szolgáltatások

Ingyenes szolgáltatások

7. Cikk
A NaturalSwiss által nyújtott ingyenes szolgáltatások azok a szolgáltatások, melyek a felhasználó a NaturalSwiss webhelyeken keresztül elérhet a jelen szerződési feltételek 4. cikkének 2. bekezdésének értelmében történő regisztrációját követően. 

Árak és a fizetés módja

8. Cikk

 • A szolgáltatások vonatkozó árai a Hajhullasellen.eu vonatkozó honlapjain kerülnek feltüntetésre, melyeket a NaturalSwiss bármikor megváltoztathat. Az egyes feltüntetett árak összege /amennyiben szükséges/ már tartalmazza az ÁFÁ-t. Az árak további változtatásai nem érintik azt a felhasználót, aki már kifizetett egy bizonyos szolgáltatást.

Az ár megfizetésére a felhasználó a Hajhullasellen.eu oldalain feltüntetett bármely fizetési módot használhatja.

III. A felek jogai és kötelezettségei

A felhasználó jogai és kötelezettségei

9. Cikk
A felhasználónak jogában áll a jelen szerződési feltételek értelmében nyújtott online szolgáltatásokhoz A NaturalSwiss által meghatározott módon hozzáférni és használni azokat. Az előzetes regisztrációt igénylő szolgáltatások eléréséhez a felhasználó köteles felhasználói nevet és jelszót megadni. 

10. Cikk
A felhasználónak jogában áll az általa a Hajhullasellen.eu-ra történő regisztrációja során megadott adatokhoz hozzáférni és módosítani. Ezeket a jogokat a felhasználó felhasználói profilján keresztül online gyakorolhatja.

11. Cikk
A felhasználó vállalja, hogy a szolgáltatások igénybevételével kapcsolatos, valamint a szolgáltatások minőségének és megbízhatóságának érdekében a fejlesztések vagy adatvédelem érdekében a szerződési feltételeket a NaturalSwiss által meghatározott módon megismeri és betartja.

12. Cikk
A felhasználó maga köteles minden olyan számítógépet és más technikai eszközt, internet hozzáférést biztosítani, melyek a nyújtott szolgáltatások igénybevételéhez szükségesek.

13. Cikk

 • A Hajhullasellen.eu webhelyen található tartalmak, beleértve nem kizárólag a szövegek, képek, dizájnok, ábrák, fényképek és más videó anyagok, hanganyagok, formátumok, szoftverek, adatok, adatbázisok (Beleértve a NaturalSwiss adatbázisát) és más anyagok, valamint a szolgáltatásokkal kapcsolatos szellemi tulajdonjogok a Szlovák állam szellemi tulajdonjogi törvényének védelme alatt, és a NaturalSwiss vagy más vonatkozó a NaturalSwiss számára használati jogot biztosító harmadik fél kizárólagos tulajdonában állnak. A felhasználó nem használhatja saját célokra a Hajhullasellen.eu webhelyet, a szolgáltatásokat vagy a webhely tartalmának bármely részét.
 • A felhasználó hozzáférési joga nem foglalja magában a Hajhullasellen.eu webhely tartalmának vagy annak bármely részének másolását vagy reprodukálását, illetve a NaturalSwiss vagy bármely harmadik fél tulajdonában lévő szellemi tulajdonjogok használatát, kivéve, ha olyan nem jelentős mennyiségű tartalom csupán személyes és nem kereskedelmi célú felhasználásáról van szó, mely nem sérti a szerzők törvényes érdekeit, vagy bármely más tulajdonosok szellemi tulajdonjogait. A fentiek ellenére, a felhasználó nem távolíthat el egyetlen jelölést vagy a márkával vagy más szellemi tulajdonnal kapcsolatos információt a fenti anyagokból.
 • Ellenkezű értelmű megállapodás hiányában, a felhasználó nem teheti a Hajhullasellen.eu bármely részének tartalmát, vagy az elérhető szolgáltatásokat elérhetővé bármely harmadik fél számára és nem sokszorozhatja azt meg. Ez többek között az jelenti, hogy a felhasználó nem kivonatolhatja és/vagy használhatja újra a Hajhullasellen.eu lényeges részeinek tartalmát és/vagy készíthet ismételten vagy rendszeresen kivonatot vagy használhatja újra a Hajhullasellen.eu tartalmának nem lényeges részeit a NaturalSwiss írásos engedélye nélkül.
 • A fenti 1-3 bekezdésekben foglalt korlátozások be nem tartása esetén a felhasználó köteles a NaturalSwiss számára minden egyes sértésért 2 000 (kétezer) euro büntetési összeget megfizetni. Az itt meghatározott büntetés nem zárja ki a NaturalSwiss azon jogát, hogy a fenti összeget meghaladó összegű károkat megtéríttesse.

A szolgáltató jogai és kötelezettségei

14. Cikk
A NaturalSwiss vállalja, hogy a jelen szerződési feltételek értelmében minden tőle telhetőt megtesz a szolgáltatások igénybevételével kapcsolatban.

15. Cikk

 • Amennyiben a felhasználó nem használja felhasználói profilját több, mint 90 (kilencven) napig, a NaturalSwiss -nak jogában áll a felhasználó felhasználói nevét és jelszavát deaktiválni vagy törölni. Amennyiben a felhasználó a jelen szerződési feltételek 9. cikkének értelmében igénybevett szolgáltatásokért fizetett, a NaturalSwiss nem köteles újra aktiválni vagy törölheti a felhasználói nevet illetve jelszót az előfizetési idő lejárta előtt vagy a felhasználó által már megfizetett terjedelem lejártáig.
 • A fenti bekezdés ellenére, amennyiben a felhasználó a Hajhullasellen.eu tartalmának, vagy a tartalom bármely részének szellemi tulajdonjogait megsérti, a NaturalSwissnek jogában áll a felhasználó felhasználói nevét és jelszavát törölni.

16. Cikk

 • A NaturalSwissnek jogában áll, de nem köteles, a felhasználó számítógépére sütiket – egy internetes szerveren lévő weboldalon keresztül létrehozott és a felhasználó merevlemezén tárolt kis szöveges fájlokat telepíteni, mely lehetővé teszi a felhasználóval kapcsolatos információk visszaállítását és tevékenységének követését.
 • A NaturalSwiss hiperhivatkozásokat és reklámhirdetéseket helyezhet el a Hajhullasellen.eu webhelyen harmadik felek – a NaturalSwiss partnereinek – szolgáltatásainak és termékeinek forgalmazása érdekében. A NaturalSwiss nem vonható felelősségre ezeknek a termékeknek az elérhető mennyiségért, valamint a szolgáltatások tartalmáért, illetve a vállalt kötelezettségek teljesítéséért, beleértve a szolgáltatások biztosítását, amennyiben a harmadik felek – a NaturalSwiss partnerei – nem tartoznak a NaturalSwiss irányítása alá.
 • A jelen szerződési feltételek értelmében nyújtott szolgáltatások biztosításakor a NaturalSwiss fenntartja magának a jogot, hogy felhívja a felhasználó figyelmét vagy felhasználói profiljához hozzárendelje a Hajhullasellen.eu hiperhivatkozásait, reklámhirdetéseit, vagy kapcsolódó oldalait, melyek nem tartoznak a NaturalSwiss irányítása alá. A NaturalSwiss nem vállal felelősséget az ilyen és ehhez hasonló oldalakhoz való hozzáférésért, valamint az ilyen webhelyek által nyújtott szolgáltatások biztosításáért, amennyiben ezek tartalma illetve az általuk nyújtott szolgáltatások nem tartoznak a NaturalSwiss irányítása alá.
 • A NaturalSwissnek jogában áll a felhasználóknak az új szolgáltatásokkal, illetve a partnerei által nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatos kereskedelmi tájékoztatókat, a jelen szerződési feltételek változásáról szóló értesítést, valamint a továbbiakban nyújtott szerződések igénybevételéről szóló tájékoztatást küldeni. A jelen szerződési feltételek elfogadásával a felhasználó beleegyezik, hogy részére a NaturalSwiss kéretlen kereskedelmi tájékoztatókat küldjön.

17. Cikk

 • A NaturalSwissnek jogában áll, de nem köteles, saját belátása szerint eltávolítani, törölni vagy blokkolni a Hajhullasellen.eu webhely tartalmának bármely részét.
 • A NaturalSwissnek jogában áll, de nem köteles, bármely a szerverén elhelyezett tartalmat elmenteni és átadni harmadik feleknek valamint az illetékes hatóságoknak, amennyiben ez a NaturalSwiss vagy más harmadik fél jogvédelmét, törvényes érdekeinek vagy biztonságának érdekeit szolgálja, valamint azokban az esetekben, amikor a vonatkozó tartalmat az illetékes állami hatóságok igénylik.

IV. Személyes adatok védelme

Személyes adatok

18. Cikk
A NaturalSwissnek jogában áll a jelen szerződési feltételek 4. cikkének 2. bekezdésének értelmében a regisztrációt követően a felhasználókkal kapcsolatos minden adatot begyűjteni, felhasználni és feldolgozni. A felhasználók azonosítására szolgáló információk tartalmazhatják a felhasználó keresztnevét, családnevét, címét, telefonszámát, foglalkozását és bármely más adatát, melyet a felhasználó a regisztráció során megad. Ez az információ ugyancsak tartalmazhat bármely más adatot, melyet a felhasználó tölt ki, ad meg vagy használ a nyújtott szolgáltatások igénybevétele kapcsán vagy bármilyen promócióban, nyereményben, versenyben vagy kutatásban, stb. való részvételével.

Személyes adatok feldolgozása

19. Cikk

 • A NaturalSwiss a jelen szerződési feltételek értelmében köteles a felhasználók személyes adatait kellő gondossággal kezelni és felelősséget vállalni azon adatok védelméért, melyekhez a szolgáltatások igénybevételének kapcsán jutott, kivéve a vis maior, véletlen események vagy harmadik felek szándékos visszaélése esetén.
 • A NaturalSwiss a regisztrációs űrlapon feltüntetheti, hogy mely adatok megadása kötelező és melyek önkéntesek, valamint feltüntetheti az adatok megadásának megtagadásának következményeit. A jelen szerződési feltételek elfogadásával a felhasználó hozzájárul, hogy személyes adatait a fenti rendelkezések szerint dolgozzák fel.
 • Az első bekezdés előírásai nem érvényesek abban az esetben, ha a felhasználó vagy az ő irányítása alatt álló más személy szándékos visszaélés során harmadik személy jogait vagy törvényes érdekeit megsérti. Ebben az esetben a NaturalSwiss kiadhatja a felhasználó személyes adatait az illetékes állami hatóságoknak az alkalmazandó jognak megfelelően.